Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Dromen / Re: De weg
« Laatste bericht door Lena Gepost op juni 14, 2019, 11:07:24 am »
Zonder dank !
Succes bij jou zoektocht !
Geloof in je "zijn ".
2
Dromen / Re: De weg
« Laatste bericht door Clauvantm Gepost op juni 14, 2019, 10:33:45 am »
Hoi!
Bedankt voor je reactie! 
Ik herken heel veel uit je verhaal. Dank je wel voor dat!
Alleen de parfumflesjes blijven voor mij een raadsel
3
Dromen / Re: De weg
« Laatste bericht door Lena Gepost op juni 14, 2019, 09:36:35 am »
Hallo
Ik "probeer ".
Ik krijg een sterk vermoeden van "jou weg te zoeken ", op zoek naar jou idealen , maar de stap niet durven te wagen , de sprong in het diepe houd je tegen , sterkewil om iets te manifesteren, jou eigen pad te volgen , iets achterlaten , niet zomaar iets ,iets van betekenis , iets uit de grond stampen , jou eigen ding en dan weer die twijfel , "de weg is te lang ", vwb parfumflesjes ,heb je iets met geuren ,helderruiken, vermits jou flesje heel blijft , blijf ook jij heel ! Zoiets ongeveer .
Fijne dag .
Lena
4
Dromen / De weg
« Laatste bericht door Clauvantm Gepost op juni 14, 2019, 07:42:27 am »
Hallo,
Wie kan me helpen? Ik droomde vannacht het volgende en ik kan niet alles verklaren.

Ik loop over een straat deze is breed en het is druk, ik loop in mijn pyjama, ik kom jongens tegen die met parfum testers aan het rollen zijn, ik rol er 1 terug. Ik ben me bewust van mijn pyjama maar dat kan me niks schelen. Ik loop over een breedte brug en sta bij een scherpe bocht, ik kijk en zie hoever ik nog moet, het is me teveel en ik ga terug. Dan zie ik de parfumflesjes weer, ze zijn nu allemaal stuk, op 1 na, die ene die ik terug rolde...
5
Tarot- Arcana / Re: zwaarden en wanden?
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op juni 05, 2019, 16:47:48 pm »
Ik zie zwaarden kaarten ook altijd als kaarten waar strijd bij is. Ook het teveel in je hoofd zitten, maar er is in mijn ogen altijd strijd bij zwaarden, vaak met pijn en verdriet.
6
Tarot kaart-leggingen / Re: Veel hogkaarten en grote arcanakaarten in keltisch kruis
« Laatste bericht door Jaimelavie Gepost op juni 04, 2019, 14:10:40 pm »
Dankjewel voor je duidelijke antwoord:)
7
Tarot- Arcana / Re: zwaarden en wanden?
« Laatste bericht door franciska123 Gepost op mei 22, 2019, 15:23:18 pm »
dank u wel voor de  tip

ik zou het anders bekijken

voor mij staat zwaard voor vechten en vechten is bij mij vuur strijd

en met een wand of stok kan je zwaaien en zwieren en of gaan wandelen, dat behoort bij mij volgens mijn bescheiden mening bij luchten (wandelen , zwaaien is lucht maken of wind maken )

 ;D ik zou het juist anders doen, maarja wie ben ik ?

bedankt  :)
8
Algemene Forum / Re: tabel van de omsluiting, proefpersonen gezocht
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op mei 21, 2019, 13:14:52 pm »
Mirjam, nogmaals nu via t forum heel veel dank. Ongelooflijk wat je uit mijn naam kon halen, zowel mijn meisjesnaam als de naam die ik nu gebruik van mijn man. Ik ben echt erg onder de indruk en het is echt een aanrader voor anderen om te laten doen. Ga zo door!

Liefs,  Trix
9
Tarot kaart-leggingen / Re: Veel hogkaarten en grote arcanakaarten in keltisch kruis
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op mei 17, 2019, 14:41:28 pm »
De kaarten van de grote arcana laten inderdaad de belangrijkere dingen in het leven zien.  De kaarten van de grote arcana laten de kosmische invloeden op je levensweg zien en die van de kleine arcana laten weer zien hoe je je op die levensweg gedraagt. Er zijn 22 kaarten van de grote arcana tegenover 56 kaarten van de kleine arcana. Als je veel kaarten van de grote arcana hebt ben je erg spiritueel.

De hofkaarten laten de koning zien die gezag uitstraalt en het hangt ervan af of er bekers, staven zwaarden of pentakels bijstaan want allemaal hebben ze een andere betekenis. De koningin symboliseert de ziel en het innerlijk. Ridders laten beweging zien en rijden op een paard. De Schildknaap is een boodschapper en laat een verandering zien.

De kleine arcana bestaat uit staven ( staan voor willen ) bekers ( laten gevoelens zien ) pentakels ( laten alle goeds zien en de realistische mens ) en zwaarden ( laten strijd zien )

Verder kunnen  de getallen en kleuren ook het nodige vertellen. Je kan dus heel veel uit tarot kaarten halen.
10
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op mei 13, 2019, 17:30:18 pm »
Fijn dat de kaartlegging klopte, al duurde die eerste kaart in de toekomst ( De Toren ) wel langer dan een maand. De laatste kaart laat een overwinning na een strijd zien en daar ben je een half jaar de de kaartlegging van maart. Dus alles gaat nu zoals het gaat en het komt wel goed. Daarom heeft het ook geen zin nu weer een kaartlegging te gaan doen, de kaarten moeten eerst ‘uitgewerkt’ zijn en dat is meest pas na een half jaar. Als je dan alles op orde hebt, heb je mij ook niet nodig want ik ben er niet om jou de toekomst te laten zien maar om advies/inzicht te geven door middel van de kaarten. Mocht je dat weer nodig hebben na die tijd hoor ik het wel en is dat prima.
Onthou dat na de verwoesting van De Toren het gevoel van bevrijding komt. Sterkte en succes verder.

Groetjes, Trix
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10