Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Tarot kaart-leggingen / Re: Als de ster aan de hemel straalt.
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 19, 2020, 22:05:40 pm »
Beste Damaris,

Nu is het mijn beurt om jou feedback te geven!

Wat Bekers 4 betreft: die indruk heb ik allang van je :) ;) Ik denk niet dat het jouw taak is dat je al die tien staven mee naar huis sleept. Ik denk dat jij er een of misschien wel meerdere als het ware ter plekke moet loslaten! Je levenswiel omdraaien, O.K maar in welke richting wil je dat wiel hebben?? En hoe hard en hoe lang mag dat wiel van jou blijven draaien?
Ik denk niet dat het de taak is van die man om jou te helpen maar dat JIJ hem instructies geeft. En die kan je alleen geven als je voor jezelf eens grondig de balans opmaakt: waar sta ik nu in het leven, wat kan ik, wat wil ik? Wat ik in zo'n geval doe. Ik neem alle twaalf astrologische huizen onder de loep. Wie wil ik eigenlijk zijn (huis 1), geld (huis 2), naaste omgeving (huis 3) etc. En juist met die instructies geven maar ik denk ook met kaderen en keuzes maken, heb je moeite.
Ik zie aan Zwaarden 3 dat je inderdaad wel een stootje kan hebben maar toch ook een klein stukje onverwerkt verdriet. Weliswaar kan je daar heel goed mee omgaan, dat is zeker maar....dit kan er ook de oorzaak van zijn dat je moeilijker dan normaal in staat kan zijn om voor jezelf de balans op te maken en/of het wiel in een andere richting te draaien. Ik voel hier des te harder een allergie voor kaders. Terwijl die denk nu voor nu juist even nodig zijn.
Het doel hiervan is dat alles in je leven weer gaat stromen (Het Rad van Fortuin). Dat ontwikkelingen meer gaan vlotten in je leven, waar je jezelf denk ik ook veel fijner bij voelt. Want ik voel voor nu dat e.e.e.a gaat stagneren als je op dezelfde weg verder gaat.


Liefs,

Anja
2
Tarot kaart-leggingen / Re: Als De Ster aan de hemel straalt!
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 19, 2020, 21:47:22 pm »
Hey Damaris 8)

Dank je voor je toch wel uitgebreide feedback!
Wat dat vastzitten betreft, gaat het hier denk ik om het vastzitten aan mijn huidige situatie. Liever gezegd: aan mijn huidige zekerheden. Ik ben ooit een (veel) grotere held geweest als het om het opgeven van zekerheden aan kwam. Dit komt o. a. doordat er een periode in mijn leven is geweest, waarin ik veel met profiteurs te maken heb gehad. Plus dat ik toch ook wel een aantal zekerheden ben kwijtgeraakt. En dat doet emotioneel wat met mij. Vandaar denk ik dat alles niet meer zo goed stroomt. Ik ben in ieder geval zeer kritisch geworden in wie ik waarom toelaat in mijn leven. Ik vind dit absoluut niet leuk om te doen maar helaas. Met weemoed denk ik nog weleens terug aan de tijd dat ik nog een stuk onbevangener in het leven stond. Let op! Ik idealiseer niks! In elke levensfase zijn er dingen die goed en minder goed zijn. Maar een stukje spontaniteit van vroeger zou ik wel graag terug willen hebben.

Universele liefde is er zeker maar dat vind ik dan toch wel weer wat anders aanvoelen dan liefde die je de ene persoon aan de ander geeft. Zeker als er een unieke band is tussen twee mensen.

Het kan zijn dat ik mijn eigen vijand ben, toch ben ik er niet honderd procent zeker van dat dat het (alleen) is. Op de een of andere manier kan ik tot nu toe niet aan de indruk van een geheime vijand ontkomen. Maar of ik daar gelijk in heb blijft nog afwachten.


Liefs,

Anja
3
Tarot kaart-leggingen / Als de ster aan de hemel straalt.
« Laatste bericht door Damaris Gepost op september 19, 2020, 12:01:10 pm »
Beste allemaal.

Ik vond de topic van Anja erg leuk, dus voor mijzelf ook gelegd.

1. Waar ik sta: bekers 4
2. Mijn taak...: staven 10
3. Mijn moeilijkheden: Zegewagen
4. Mijn sterke punten: zwaarden 3
5. Mijn doel..............: rad van fortuin.

mijn doel, mijn coach zei tegen mij dat ik moest proberen om mijn levenswiel om te laten draaien. Waar sta ik, bekers 4. Dat klopt ik neem heel graag dingen niet aan. Mijn taak de staven naar huis te slepen. en de moeilijkheid, ik laat me niet makkelijk helpen door de man van de zegewagen. Mijn sterke punt, zwaarden 3 ik kan een stootje hebben.

piece of cake

liefs
Damaris
4
Tarot kaart-leggingen / Re: Als De Ster aan de hemel straalt!
« Laatste bericht door Damaris Gepost op september 19, 2020, 09:50:06 am »
Beste Anja.

Mooie kaart de ster, één van mijn lievelingskaarten. Hoop, misschien toekomst. Ik blijf liever in het heden, die kan ik overzien. Ik weet nooit wat er in de toekomst gebeurd, en wat er gebeurd zal gebeuren. Of er een liefde op je pad ligt ik weet het niet. Liefde is overal waar je kijkt, maar meestal zien we het niet. Als ik zo naar je kaarten kijk zie ik water,  en weer opnieuw laten stromen (emotie). Ik heb het gevoel dat je vast zit. Vast zit aan dingen die je gelooft. (hoge priester). De kroon wordt eraf gestoten door de torenkaart (sterkste punt) Het aftrekken van een pleister op een oude wond. Alweer de zwaarden 2, zwaarden is lucht. Uit de toren komen. En dat is jouw moeilijkheid, je blijft graag op je troon zitten. De zwaarden hoog houden, maar de taak is de vrouw van de wereld te redden. Zij zit gevangen, en haar magische toverstafjes zijn opgesloten, omringt door een dikke haag. Tijd om te snoeien, en te tuinieren. De grootste vijand die roet in het eten kan gooien, ben jezelf. Wij zitten altijd te loeren, naar de omgeving. Maar de vijand zit niet achter een struik. Het feit dat we vergeten ons met de struik bezig te houden, is het probleem, want die kan steeds dikker en dikker worden.

Liefs
Damaris
5
Tarot kaart-leggingen / Re: Als De Ster aan de hemel straalt!
« Laatste bericht door Carla Gepost op september 19, 2020, 01:16:59 am »
Ik ben benieuwd wat het je zal brengen Anja!
6
Tarot kaart-leggingen / Als De Ster aan de hemel straalt!
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 18, 2020, 23:15:32 pm »
Beste allemaal,

Omdat ik weer het gevoel heb dat er e. e. a. in de lucht zit en ik vandaag De Ster trok, heb ik een kleine legging, genaamd De Ster voor mezelf gedaan.


1. Waar ik sta: De Hogepriester
2. Mijn taak...: De Wereld
3. Mijn moeilijkheden: Zwaarden 2
4. Mijn sterke punten: De Toren
5. Mijn doel..............: Kelken Aas!


Wat dit bij mij oproept.
Ik heb sterk het idee, dat dit weleens om een langdurige liefde in de verre toekomst kan gaan! Heel mooi natuurlijk! Maar.....als ik zo eens naar deze legging kijk, dan denk ik dat het om iemand gaat die mijn omgeving mij niet gunt of op de een of andere manier niet pruimt. Sterker nog: ik heb het idee dat-iemand waarvan ik het niet verwacht-roet in het eten zal gooien!
Ik kan even niet bedenken waarover het anders zal moeten gaan.ANJA
7
Tarot kaart-leggingen / Tarotlegging
« Laatste bericht door Christina1@ Gepost op september 18, 2020, 16:21:57 pm »
hoi ik ben christina 38 jaar moeder van 2 zoons   is er iemand die voor mij een liefdeslegging kan leggen ? Ik heb net een onlinecursus besteld maar mijn kaarten zijn incompleet dus word er even niet wijzer van die cursus heb kaarten besteld, ben heel erg nieuwsgierig na mijn liefdespad kan iemand voor mij een legging doen aub m.v.g christina
8
Tarot kaart-leggingen / Re: 2 arcana kaarten
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 17, 2020, 22:29:46 pm »
Ik weet niet waar het om gaat dus kan ik geen uitspraken doen!
9
Tarot kaart-leggingen / 2 arcana kaarten
« Laatste bericht door Blue Birds Gepost op september 17, 2020, 08:40:43 am »


De maan en de zon naast elkaar  ??? Wat willen deze zeggen?

En heeft het een meerdere betekenis indien er veel van de grote arcana bij elkaar liggen?
10
Tarot kaart-leggingen / Re: De mail aan mijn meerdere
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 13, 2020, 21:46:42 pm »
 8)
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10