Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Lena Gepost op januari 29, 2019, 16:11:27 pm »
Dag Trix

Dank om deze aanvulling , perfect duidelijk!

Liefs

Lena
2
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op januari 29, 2019, 14:00:15 pm »
De Zon die bij het probleem ligt gaf ik je de betekenis van door wat het meest is. De zon laat ook een nieuw begin zien. Misschien is het zo dat het daarom bij het probleem ligt, o dat er nog iets nieuws moet gaan komen maar het nog niet zover is. Kan je jeer dan in vinden? Zoniet ga ik me er nog even verder over buigen.

Denk dat als het strijd geef een knoop door te hakken daar dan je probleem vandaan komt. Die twee kaarten volgen op elkaar ( probleem en waar het vandaan komt ) en moet daarom in elkaar overgaan. Er komt uiteindelijk een soort ‘verhaal’ wat dingen over jou verteld.

Wens/doel, De Geliefden hoeft niets met het probleem te maken te hebben. Het is iets dat diep in je zit en soms weet je het zelf amper. Deze kaart heeft meest met de aardse liefde te maken en laat ook harmonie zien. Het gaat erom dat je de juiste keus maakt. Je wens dus dat dat je gaat lukken of je doel is nog een aardse liefde te vinden en dan het juiste doen. De kaart ligt er en op die plaats, dus verder weet ik het ook niet.

De rest is volgens mij duidelijk. Als je toch nog vragen hebt, hoor ik het wel.
3
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Lena Gepost op januari 29, 2019, 12:32:10 pm »
Trix , feedback op jou kaartlegging

1. Schildknaap tentakels , veel vriendschappelijke boodschappen herken ik wel, ja ben leergierig en besteed aandacht om mijn doel(en) te bereiken. Afwachten of mijn doel veel te bieden geeft.
2.Probleem,zon? Levenskracht, zelfvertrouwen en vreugde zie ik niet echt als problematisch?
3. Waar vandaan , strijd , geestelijke last ? Verhuiskaart kan ik wel plaatsen , geeft het me strijd en last om die knoop door te hakken , kan ik het zo zien , dan een volmondig ja .
4. Verleden ,gehangene /of eerder gevangene ? Lijden door vrees herken ik niet zo , dingen zien op eigen manier ,niets is,wat het lijkt , hmmmm deze vind ik een moeilijke en doet me nadenken , maar tijd komt dat ik het plaatsen kan .
5. Wens,doel/ geliefden , keuze maken en dat ligt bij mijn probleemkaart ? Indien ik mijn keuze maak , eerst levenskracht en zelfvertrouwen nodig , één keer keuze gemaakt schept het me vreugde,zoiets ongeveer ?
Ik maak niet enkel keuze vanuit mijn hart en ook niet vanuit mijn ratio , ja idd doe wat ik voel en beredeneer.
6.Toekomst , aas staven , 1mnd , nieuws en willen , nieuw begin , ja mijn opleiding .
Mezelf,aas bekers,gevoelskaart , ja heb ik al vaak gehoord  , empathisch , dosering is mijn hekelpunt .
7. Zoals de ander me ziet , tentakels VIII,  hard en geconcentreerd , ja klopt .
8. Hoop /vrees ,pentakels II , dualiteit , afwegen, oorzaak en gevolg , herkenbaar.
6 mnden,pentakels IX overdaad ,geluk ,succes,rijkdom , deze is nog even afwachten ,liefde voor natuur , yep kan uren in de natuur , in mijn ééntje of gezelschap maakt niet uit , natuur is mijn 2de nature!

Deze kaartlegging neem ik zeker mee in mijn vlgd stap naar keuze en ondernemen.
Hartelijk dank en liefs.
Lena
4
Astrologie / Re: maansknoop in Leeuw of in Kreeft
« Laatste bericht door lilith Gepost op januari 28, 2019, 20:49:12 pm »
Hoi Hans, welkom op het forum. Ik begrijp je vraag niet helemaal. Je hebt het over de maansverduistering, maar ook over de maansknoop. Dit zijn twee verschillende dingen. De verduistering van de maan was inderdaad in waterman. De noordelijke maansknoop stond op 26 graden kreeft, de zuidelijke dus in steenbok.
5
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Lena Gepost op januari 26, 2019, 12:35:02 pm »
@ Trix

Terecht , jij mag schitteren ( glimmen )😁😘
6
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op januari 26, 2019, 12:23:51 pm »
Lena, bedankt voor je lieve woorden. Ik zit er gewoon van te glimmen....

Liefs,  Trix
7
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Lena Gepost op januari 26, 2019, 10:05:51 am »
@ Carla @ Geert

Speciale intentie van kracht , moed , hoop en ook liefde en licht stuur ik jullie .

Liefs.

Lena
8
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Lena Gepost op januari 26, 2019, 10:02:39 am »
Lief mooi mens


Jou naastenliefde siert jou, gratis , belangeloos, voor niets.
Eerst hartelijk dank om jou tijd en energie.

Heb nu even een druk wkend met familieuitstapjes.
Later reageer ik inhoudelijk op jou kaartlegging.

Wens ook jou een mooi wkend en heel veel liefde en licht .

Dank.

Lena
9
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Hogepriesteres Gepost op januari 26, 2019, 09:04:52 am »
Lena, bij jou probleem ligt De Zon, de kaart die levenskracht, zelfvertrouwen en vreugde laat zien.

Waar jou probleem vandaan komt  is Zwaarden VI. Zwaarden kaarten laten altijd strijd zien. Deze kaart laat een geestelijke last zien, soms is het de verhuiskaart.  Op de afbeelding van deze kaart zie je een veerman die in een bootje die de zielen naar de andere kant krengt. Van de wilde zee. naar het land waar alles kalm en goed is. Je gaat dus rustigere tijden tegemoet.

In het verleden ligt De Gehangene. Er was lijden door vrees. De Gehangene is iemand die de dingen op zijn eigen manier ziet, niets is wat het lijkt.

Je wens/doel is De Geliefden. Kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Die 6 ligt ook bij je probleem. Deze kaart laat liefde en harmonie zien en een keus die gemaakt moet worden. Moet je doen wat je hart zegt of naar je verstand luistren? Doe wat je voelt dat je moet doen en gebruik je verstand om te bedenken op welke manier je dat gaat doen.

De eerste kaart in de toekomst is de Aas van Staven. Hier ben je over ongeveer een maand. Azen symboliseren sltijd iets nieuws en staven staan voor willen. De kaart laat een nieuw begin zien. Soms een nieuwe onderneming of de aankondiging van een geboorte maar altijd iets nieuws.

De kaart die iets over jou zegt is de Aas van Bekers. Bekers zijn gevoelskaarten. Deze kaart laat zien dat jij overstroomt van liefdevolle gevoelens.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de snder wordt beïnvloed is Pentakels VIII. Je bent hard en geconcentreerd aan het werk en geef daar alle aandacht aan.

Bij je hoop en/of vrees ligt Pentakels II. Het getal 2 laat dualiteit zien, je maakt afwegingen. Iedere actie wekt een tegenactie op, dat is de wet van oorzaak en gevolg.

De laatste kaart is het antwoord wat je nodig hebt en anders is het het vermoedelijke verloop en dan ben je daar over ongeveer een half jaar. Dat is Pentakels IX. Een hele mooie kaart die overdaad en geluk laat zien. Succes, rijkdom en liefde voor de natuur laat deze kaart ook zien. Verder zegt de kaart dat het belangrijk is je gaven en talenten te onderhouden.

Als je iets niet begrijpt of als je je je niet kan vinden in een van de kaarten of meer uitleg wil hebben laat je het me maar weten. De hele legging moet namelijk voor 100% kloppen omdat de eerste kaart klopt.

10
Tarot kaart-leggingen / Re: Liefhebbers kaartlegging gevraagd
« Laatste bericht door Carla Gepost op januari 25, 2019, 19:32:18 pm »
Dankjewel Hogepriesteres!
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10