Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

Recente berichten

#1
Tarot Arcana / Re: Pentakels 5
Laatste bericht door Anja - april 14, 2024, 21:46:55 PM
Graag gedaan hoor Oneness!
#2
Tarot Arcana / Re: Pentakels 5
Laatste bericht door Oneness - april 14, 2024, 09:39:13 AM
Dankjewel Anja, hoe verrassend hoe je telkens weer iets meer kan zien. Taaie doorzetters is een mooie omschrijving die komt op mijn lijstje :)
#3
Tarot kaartleggingen / Op basis van Pentakels 10
Laatste bericht door Anja - april 13, 2024, 18:17:28 PM
1. Begin:......................Zwaarden 4
2. Tegenwerking:...............Staven 10
3. Medewerking:................Staven Koning
4. Strijd:.....................Staven Koningin
5. Uitdaging:...................De Toren
6. Verandering:.................Zwaarden Koning
7. Geluk:.......................De Maan
8. Geheimen:....................Pentakels 2
9. Onzekerheden:................Pentakels Koningin
10. Triomf:.....................Staven Ridder

Ik word het sterkst naar de Toren getrokken. Deze kaart staat o. a. voor verwoesting van vermeende zekerheid of een plotseling (verwoestend) einde van een bepaalde relatie of situatie. In mijn geval gaat het om dat eerste!
Zwaarden 4, Staven 10 en Staven Koning, geven voor mij aan dat het voorlopig nog rustig blijft in mijn leven. Voorlopig gaat het nog om (zeer) kleine, stapsgewijze veranderingen.

IK merk de laatste tijd wel (zeer) Kleine, plotselinge onverwachte veranderingen die soms (heel) leuk en soms minder leuk zijn. Dit voelt heel goed voor mij aan. Alles zal in een tempo gaan wat bij mij past, zoiets voel ik gewoon.

Ik heb het geluk dat ik een goed onderscheidingsvermogen heb (De Maan) en ook een goede intuïtie. Op deze manier zal ik de komende tijd het kaf van het koren kunnen onderscheiden, goed en op tijd inzicht krijgen in wat echt is en wat vals is.

Twee koninginnen: ik verheug me op de gezelligheid die ik tegemoet kan zien maar ik moet beducht zijn op wat ik zeg EN ook op roddel.
Die twee koningen duiden dan wel weer op een stabiele toestand en/of een goed advies.

Mijn gevoel: de komende tijd moet ik rustig maar gestaag doorgaan, blij zijn met de kleine dingetjes die veranderingen en dan komen de grote/grotere vanzelf!


ANJA
#4
Tarot kaartleggingen / Re: Geheugen zorgen
Laatste bericht door Anja - april 09, 2024, 22:22:44 PM
Na je veertigste levensjaar, bereidt het lichaam zich voor op de overgang. Dat brengt enige hormonale veranderingen teweeg.
De stress die jij momenteel ervaart, werkt daar niet goed op plus een mogelijk vitaminetekort.
#5
Tarot kaartleggingen / Re: Geheugen zorgen
Laatste bericht door Blue Birds - april 09, 2024, 17:25:14 PM
Hey Anja,


Kan heel goed kloppen wat je zegt! Laatste tijd veel op mijn bord gehad en zorgen rondom werk, woning die me stress bezorgen, zorgen rondom mijn kind. Dan zorgen van anderen op mij nemen, ik eet ook wel laatste tijd wat minder wel gezond maar iets te ( eet ook geen vlees of vis ruime tijd door gewoon geen echte eetlust bij mijzelf ) en kan daardoor tekorten hebben.
Ook hormonen die een grote rol kunnen spelen na 40?

Nu alvast dank je wel voor je inzicht  :)
#6
Tarot kaartleggingen / Re: Geheugen zorgen
Laatste bericht door Anja - april 09, 2024, 16:31:33 PM
De verklaarkaart komt voor mij het sterkst naar voren. Je zenuwen zijn duidelijk overbelast.

Mede omdat Staven 6 ook voor een succesvol arts staat, raad ik je bij deze aan om die toch eens te bezoeken. Ook al vind je dat misschien wel heel erg eng.
Want een gebrek aan bepaalde vitaminen en/of stofjes, kunnen problemen met het geheugen veroorzaken. Tevens kun je met hem/haar eens praten over jouw vaak overbelaste gevoel en waar je zo verdrietig over bent.

De samengestelde waarde van deze twee kaarten is 7 (De Zegewagen). Deze kaart geeft ook gezondheidscontrole aan. Maar ook hier weer: grondig de balans gaan opmaken en misschien kun je daarbij wel wat hulp gebruiken. Maar ik denk dat eerst dat overbelaste gevoel weg moet.

Heel veel sterkte Blue Birds
#7
Tarot kaartleggingen / Geheugen zorgen
Laatste bericht door Blue Birds - april 09, 2024, 09:42:44 AM
De laatste tijd merk ik op dat ik zaken vooral namen vergeet. Niet van mijn familie maar van werk collega's of partner van een vriendin of bv zaken zoals ik vertel iets en dan even later ben ik vergeten waarover of wat de topic was. Ik ben bezorgd en ben wat angstig om naar de huisarts te gaan.

Wat zou er MOGELIJK aan de hand zijn? ( want kaarten duiden op mogelijkheden ) het lot enzoverder heb je zelf in hand het zijn enkel advies of mogelijk uitkomst zaken. Dus ik weet dat ik het met een korreltje zout moet nemen. Maar het kan misschien iets verduidelijken wat er mogelijk aan de hand kan zijn.

Ik trok de 6 van staven eruit en de verklaarkaart de magier?

#8
Tarot kaartleggingen / Re: Intenties?
Laatste bericht door Anja - april 08, 2024, 21:14:38 PM
Kelken 4: hij vraagt zich af krijg ik een kans of niet?

Munten Koning/Staven 10:
Een betrouwbaar iemand maar wel zwaar op de hand en/of hij denkt dat jij de controle niet los kan laten.

Hij wil iets goed met jou en wil jouw ivoren, zwaar gemuurde toren doorbreken, misschien zelfs helemaal wegvagen. Of jullie ontmoeting kans van slagen heeft hangt dus zeer zeker niet alleen van hem af.

De man lijkt mij een zeer ondernemend type die weinig op heeft met treuzelaars, zo hij die dan bij zichzelf noemt. Het is dus wel belangrijk dat je je grenzen bij hem aangeeft maar wel goed weet wat je wel/niet wilt.

Hij woont in Spanje schrijf je. Ik weet het niet zeker hoor maar ik krijg zo'n gevoel dat hij niet (definitief) naar Nederland zal komen, mocht het iets tussen jullie worden. Jij zal dan naar Spanje moeten en als je dat niet wilt dan kan het daar alsnog op uit gaan.
#9
Tarot kaartleggingen / Re: Mijn kind
Laatste bericht door Anja - april 08, 2024, 21:06:23 PM
Beste Blue Birds,

Schildknaap van Zwaarden/Koningin van Staven:
Ik denk dat jij de waarheid mag weten Blue Birds. Mocht het zo zijn dat die koningin haar lerares is, dan vertelt zij jou niet de hele waarheid. Mag zij jouw dochter wel? Of kan het zijn dat een andere vorm van onderwijs beter bij jouw dochter aansluit? Ik neem aan dat ze op regulier basisonderwijs zit en iet op iets alternatiefs, bijvoorbeeld een antroposofische school?
In tegenstelling wat wordt beweerd, is jouw dochter een zeer slim kind, uit dat onbewust verbaal en daar hebben sommigen schrik van. Denk ik hoor.

Staven 4 en De Dood:
Om heel kort door de bocht te zijn: ik denk dat zij een andere klas/groep of misschien zelfs wel andere school nodig heeft. IK denk dat zij emotioneel gezien, in een voor haar verkeerde klas zit. Dit bevordert haar zelfvertrouwen niet.

Staven 8:
Ze worstelt met de vele indrukken die ze opdoet en haar snelle geest die ze bij niemand kwijt kan. Ze voelt ook weinig aansluiting bij andere kinderen en dat ligt zeer zeker niet alleen aan haar.

De Keizer:
Iemand moet voor haar het voortouw nemen. Ze wordt nu aan haar lot overgelaten. Een leraar (hoofd van de school?) die voor haar in de bres zal springen?

De Keizerin:
Jij als haar moeder en/of een moederlijk iemand ontfermt zich over haar.

De Magiër:
Ze heeft een sterke schouder nodig om haar ei kwijt te kunnen! Mensen die zelf te sterk emotioneel ingesteld zijn, daardoor voelt ze zich misschien echt niet door gesteund.

Ik heb even niet zo'n goede kijk op de hoofdsleutel. Ik denk dat het hier om een groep van gelijkgezinden gaat. Ik heb het idee dat ze haar creatieve ei niet kwijt kan en dit wel graag wil.

#10
Tarot kaartleggingen / Re: Wat gaat er veranderen
Laatste bericht door Anja - april 08, 2024, 20:54:48 PM
Beste Blue Birds,

Ik denk dat de Magiër je bij deze duidelijk wil maken, dat je je alles wat minder snel moet aantrekken. Hoe moeilijk het ook is: probeer zo nuchter en neutraal mogelijk naar je situatie te kijken.
Dan valt mijn oog op de Aas van Zwaarden: er zal eerst e. e. a. aan inzichten verzameld moeten worden. Het probleem is denk ik hier, dat je nog niet weet welke richting je uit wil. JE hebt nog geen gevoel voor koers. Je omgeving heeft wel vertrouwen in je lijkt mij (De Ster). Nu jijzelf nog!

Ook de Zegewagen geeft mij het gevoel dat je de balans op veel vlakken eens kan gaan opmaken. Want als jij dat gevoel vaak hebt, dan is het raadzaam om e. e. a. te veranderen in je leven. Kan het misschien zijn dat jij te snel en/of te onvoorbereid vooruit wil?