Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Dromen / Ringen
« Laatste bericht door mieke Gepost op december 12, 2018, 10:16:46 am »
Hallo allemaal het is een eindje geleden hoor dat ik nog op deze site was ,maar laatst had ik een droom dat ik mijn verlovings en trouwring had verloren ,ik vond hem terug op de grond tussen veel stof en mijn trouwring was gebroken er was zelfs een stukje goud eruit .?nu vraag ik mij af wat dat zou kunnen beteken graag jullie mening a.u.b.groeten šŸ˜Š
2
Tarot kaart-leggingen / Re: Zal,er iemand een liefdeslegging kunnen doen voor me
« Laatste bericht door Geert Gepost op december 05, 2018, 10:59:20 am »
Er zit veel waarheid in jouw verschrijving.
3
Tarot kaart-leggingen / Re: Zal,er iemand een liefdeslegging kunnen doen voor me
« Laatste bericht door Christina1@ Gepost op december 04, 2018, 23:11:17 pm »
De gehangene
4
Tarot kaart-leggingen / Zal,er iemand een liefdeslegging kunnen doen voor me
« Laatste bericht door Christina1@ Gepost op december 04, 2018, 23:10:06 pm »
Hoi nou hij veranderd ineens in een tiran,ene moment praten we nog beetje opwindend opeens blokkeert ie me .en zeg dat ie niks meer met me te maken wil hebben. Wat moet ik hier nu mee me verstand zegt.laat m doorde steond zakken me hart zegt er is iets met m ,pff ik hou van m. Wat moet ik nou. Miin vraag is geeft ie nou wel om mij aub spoedig antwoord:leg zelf de kaarten maar word.er niet wijs uit trek bv staven2.kracht.de gevangene, komen terug telkens m.v.g.christima
5
Dromen / Re: Hondje beschermen
« Laatste bericht door Mirel Gepost op december 02, 2018, 08:45:29 am »
Hallo,

Dit kan ik inderdaad plaatsen. Een paar dagen na deze droom kwam er iets naar boven uit mijn kindertijd. Ik worstel hiermee en weet niet wat ik hiermee moet. De disbalans ervaar ik heel sterk! Blijkbaar was ik in mijn onderbewuste al verder dan in mijn bewustzijn.

Bedankt voor je analyse!!!
6
Tarot- Arcana / Aas van zwaarden
« Laatste bericht door merlina Gepost op november 30, 2018, 15:48:30 pm »
--Victoria--
"Het heft in handen hebben". Bij machte zijn om het oude radicaal te beƫindigen en tegelijkertijd vastbesloten genoeg zijn om aan iets nieuws te beginnen.
"Ik weet wat ik wil. Ik ben zelfverzekerd en kies bewust een nieuwe koers!
Dat is klare taal en het individu "kapt" zichzelf de weg vrij.

--Strijd--
Waarheid is macht. Onverschrokken verweer wordt met succes bekroond. Een glansrijke overwinning is binnen handbereik. Die strijdt, wint. Dat is gerust waar.
Veritas mutari nullo modo potest, "de waarheid kan op generlei wijze veranderd worden". Woorden stemmen overeen met feiten en degene die de waarheid spreekt, heeft het gerecht aan z'n zijde. De waarheidslievende doet er verder het zwijgen toe (zwaarden twee:rustig blijven en zwijgen).

--Het zwaard der waarheid en des lichts--
De waarheid komt aan het licht. Vijanden geven zich gewonnen, want zij die de leugen liefhebben, begrijpen dat verder verzet nutteloos is. Tegenstanders (of dit nu mensen of duivels zijn) geven zich over. De verliezers berusten in hun lot.

--Ferrum--
Een, opgeheven en smetteloos zwaard blinkt. Diens zuivere en heldere metaal klinkt. Gehard staal is ongevoelig voor sentimenten (vergelijk in dit verband grote arcana, nr. IV De Keizer), daarom: De rechtvaardige Rechter. De geleerde magistraat heeft, als enige, het laatste woord in een rechtszaak. Diens weloverwogen oordeel is klaar en duidelijk. Des rechters woord is wet (Dura lex, sed lex) en gerechtigheid geschiedt.
De scherpe snede van een zwaard deelt in tweeƫn, daarom: Echtscheiding. Elk gaat zijns weegs (vergelijk in dit verband grote arcana, nr. XVI De wankele Toren "splijt open". Die valt, faalt). Onvolwassen geliefden, 'amateurs in de liefde', gaan uit elkaar.
Een dreigend zwaard verdrijft met geweld; het machtige zwaard  'doet verdwijnen', daarom: Abortus (provocatus. Vroegtijdige beĆ«indiging van zwangerschap. Vijf van zwaarden': 'nederlaag').
Zwaarden zijn zeker niet liefelijk. Het solitaire zwaard verbindt niet met anderen, daarom: Eenzaamheid, grievend leed (zwaarden drie) en bittere wanhoop (zwaarden negen, geen "rozegeur en maneschijn"; geen zoete dromen, maar nachtmerries).

--Agricola. "Het staat mij helder voor de geest"--
Aan de winter kwam een einde. Het lichte en nieuwe groeiseizoen begint. De tijd is rijp en de trouwe boer begint, zelfverzekerd, met z'n belangrijke werk. De geleerde landman is sterk en wƩƩt wat hem te doen staat: ploegen van de bereidwillige akker (zwaarden twee: 'passief zijn'). "Een goede boer is ieders kostwinner".
De aarde is donker en diverse gewassen groeien vanuit de duisternis op naar het licht; planten rijpen en dragen heilzame vruchten (vergelijk in dit verband Rune nr. 13: afsnijden van het graan = 'gemotiveerde agressie'. Rune nr. 14 symboliseert: een heilige offerbak, met daarin bloemen of voedzame vruchten). Planten trachten zich a.h.w. te verenigen met het leven-schenkende en voedende zonlicht.


Merlina.7
Astrologie / Transits en geboorte horoscoop
« Laatste bericht door Astarte Gepost op november 26, 2018, 11:08:39 am »
Ik heb een vraag over astrologie transits. Op internet vind je hier lijsten van, vaak op Engelstalige websites. Gelden die transits voor ieder land, of kunnen ze per land verschillen? Stel je hebt de transit Mars treedt het sterrenbeeld Stier binnen, dit gebeurd in 2019. Ik neem aan dat je dan kijkt in je geboorte horoscoop, naar het huis waarin zich de Stier bevindt. Maar wat als de Stier in meerdere huizen voorkomt? Volgens de huizenlijst van een gegeneerde geboortehoroscoop, komt de Stier maar bij mij in 1 huis voor, maar als je kijkt naar de geboorte horoscoop, komt het in meerdere huizen voor. Hoe moet je dit dan lezen? Bedankt voor de hulp.
8
Astrologie / Re: Advies van een astroloog
« Laatste bericht door Eugenie Gepost op november 21, 2018, 09:29:58 am »
Goed dat je ermee bezig bent, Christina, het is nu echt de tijd daarvoor en kan je veel inzichten opleveren.
Ik wens je veel succes!
Groeten, Eugenie
9
Dromen / Re: Hondje beschermen
« Laatste bericht door OCEAAN Gepost op november 20, 2018, 21:09:13 pm »
Hallo Chantal,

Hier n poging tot interpretatie. Daarbij wil ik opmerken dat alles in de droom vertegenwoordigd aspecten in jezelf.
Een hondje symboliseert trouw. Trouw aan jezelf. Klein hondje kwetsbaar gevoelig kind in jezelf. Echter er spelen zich ogenschijnlijk sterkere krachten met meer macht en dreiging en dwang in jezelf af.
De man (yange energie) op de berg met t geweer in de aanslag. Hier is sprake van opeenstapeling van angsten, negativiteiten, zodanig opgestapeld als ware het n berg, onwrikbaar, wat zich verder laat blijken in de vorm van n man die niets anders kan bedenken om een geweer te richten als oplossing van zijn probleem. Zich hierachter verschuilend om met machtsvertoon (machteloosheid) moorddadig af te rekenen met nota bene iets wat hem het zachtst en liefst is.
Met fysieke kracht verdedig je het hondje. Je wilt als het ware je leven offeren om het hondje te redden. Het hondje staat ook metafoor voor onschuld.
Ik wil het hier even bij laten. Kan je er iets mee? Groetje jeanne

De droom laat een grote extreme onbalans zien aan de ene kant, maar ook de bereidheid om er alles aan te doen om weer in evenwicht te komen.
10
Dromen / Droom
« Laatste bericht door OCEAAN Gepost op november 20, 2018, 19:23:55 pm »
Best Forum,

Hierbij mijn laatste droom.

Ik bevond mij boven in een licht huis. Liep de trap af naar beneden Ook daar is de ruimte licht met witte muren. Er is daar n groep mensen, jong en oud. Familie ? iig ze waren met elkaar verbonden. Toen ze mij beneden zagen komen pakten ze allemaal grijze dekens, waaronder zij zich allemaal verstopten. Het leek uiteindelijk op n soort heuvel of bergje. Mijn ex echtgenoot en zijn nieuwe vriendin, vrouw met rood haar, Ierse, bevonden zich ook onder de dekens. Ze hoorden erbij.
Ik wilde er ook bij en probeerde n ingang te vinden en liep er omheen. Vond uiteidelijk geen doorgang. Uiteindelijk probeerde ik boven op de heuvel te klimmen. De groep bewoog uit allemacht om mij het klimmen te beletten. Voelde mij heel erg buitengesloten, maar bleef onwankelbaar. Opeens opende de berg zich. Een kind met halflang zwart haar en een bril met donker stevig montuur was opgestaan. Wij keken en stonden oog in oog. Einde van de droom.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10