CatharinaWeb Forum

Forum Index => Tarot kaart-leggingen => Topic gestart door: Lies op mei 20, 2010, 17:15:11 pm

Titel: Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 20, 2010, 17:15:11 pm
Hoi hoi,

Ik heb even een vraag. Vaak heb ik hier een topic geopend over een legging. Of vaak genoeg aan iemand gevraagd wat mijn legging nou precies betekende. (die persoon weet wie ik bedoel, bedankt!)
Nu ik merk dat ik langzaam aan het groeien ben met de tarot zou ik graag voor de mensen die dat willen, en durven om door mij een legging te laten leggen. Ik kan zo een beetje oefenen met de kaarten en mij zo verder ontwikkelen. De legging die ik dan graag zou willen doen heet, ''inzicht in jezelf''. Gaat als volgt:

Kaart 1 Dit is hoe jij (nu) jezelf ziet
Kaart 2 Dit is wat jou stoort
Kaart 3 Dit vind je leuk aan jezelf
Kaart 4 Dit vind je niet leuk aan jezelf
Kaart 5 Dit zijn je talenten
Kaart 6 Dit is je verleiding
Kaart 7 Dit is je persoonlijk zoektocht
Kaart 8 Dit is je huidige engelbewaarder

Ik hoor het heel graag als iemand hier interesse voor heeft! Ik doe het heel graag  ;)

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Vivke op mei 20, 2010, 18:26:02 pm
Hallo Lisa
Door omstandigheden kom ik nu pas weer ff op het forum kijken.
Ja hoor, ik durf en wil best wel door jou die legging laten doen.
ALs jij er klaar voor bent, merk ik het wel.
Ik zie het graag tegemoet.

Liefs, Vivke
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: bussie op mei 20, 2010, 22:15:15 pm
hoi

Ben net nieuw ,maar zou het leuk vinden als je voor mij kaarten legt

groetjes bussie :D
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 21, 2010, 00:08:57 am
Hoi Lies,

Doe voor mij ook maar hoor! Ik ben benieuwd.

Liefs van Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 21, 2010, 00:32:47 am
Hoi allemaal!,

Geweldig dat jullie het allemaal willen laten doen!  ;D
Ik ga ermee aan de slag ... Ik hoop ze zo snel mogelijk op het forum te kunnen zetten.
Hebben jullie er bezwaar tegen als ik het via deze topic neerzet of liever prive? Laat het anders
even weten, kan ik daar rekening mee houden.
Ik doe natuurlijk heel erg mijn best maar ik ben er nog geen jaar met de kaarten bezig! (verwacht er dus niet te veel van)
Ik ben benieuwd ... jullie horen snel van mij!

Liefs Lisa.

p.s Mocht er nog meer mensen het willen, dat kan!
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: kristina1975 op mei 21, 2010, 01:07:45 am
Hi Lies,
Ik zeg graag ook voor mij dan  ;D jij mag het hier op het topic zetten of mailen, ik laat het aan jou over, hoewel op het forum discussieren en van elkaar leren wel leuk is  ;)

liefs,
Kristina
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 21, 2010, 07:28:50 am
hoi lisa
wat leuk zou je deze legging voor mij ook willen doen op dit forum?

veel liefs van klaproos 1945
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: snowdrop op mei 21, 2010, 12:42:38 pm
En nog een klant: het lijkt mij ook een interessante legging. Zet mij er dus maar bij op de wachtlijst, Lisa!  :D Groet van Snowdrop
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 21, 2010, 15:00:15 pm
Hoi hoi,

Prima prima prima!
Ik ben met de legging van Vivke bezig! Die heb ik bijna helemaal klaar en dan zet ik die online.
Ik ga er vanuit als ik niks hoor dat ze hier gewoon online neer gezet mogen worden.
De leggingen doe ik op aanvraag (werk van boven naar beneden)
Ik probeer het zo snel mogelijk allemaal te doen ... maar ik heb helaas ook nog een studie  :-X
Jullie horen snel van mij!

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 21, 2010, 15:38:28 pm
@ Vivke:

Hoi Vivke,

Ik ben met jou legging aan de slag gegaan. Ik heb het goed bekeken en ik heb mijn best erop gedaan. Nogmaals, ik ben geen pro … ik hoop wel dat ik je iets met deze legging kan duidelijk maken of iets van een inzicht kan geven. Wat is trouwens jou sterrenbeeld? Ik heb een idee dat het een Leeuw is namelijk. (excuses als het niet goed is)

Dit zijn jouw kaarten:
Kaart 1: Bekers 8
Kaart 2: Staven 3
Kaart 3: Staven 7
Kaart 4: Zwaarden 8
Kaart 5: De magier
Kaart 6: Staven 2
Kaart 7: Het oordeel
Kaart 8: Koningin van zwaarden

Wat mij eigenlijk gelijk wel opviel is dat je op dit moment jezelf ziet als iemand die van het verleden is weg gelopen. Je hebt iets afgesloten. Je bent een andere weg ingegaan en ik denk dat daar zeker optimisme bij komt kijken en ik denk ook zoekende naar nieuwe mogelijk heden. Echter heb ik wel het idee dat je moeilijk risico’s durft te nemen of een nieuw avontuur aan te gaan (staven 3) Dat stoort je, het houd je tegen in bepaalde ontwikkelingen. Ik denk dat je zeker goede ideeën hebt, onwijs veel doorzettingsvermogen. Je kan denk ik ook goed voor jezelf opkomen. (staven 7) Maar doordat je geen risico’s durft te nemen of een avontuur aan te gaan en je blijft stilstaan bij de dingen, maakt je denk ik onzeker. En roept denk ik ook een beetje zelfmedelijden op en wellicht zoekende naar hulp van andere. (zwaarden 8 ) Terwijl je eigenlijk zelf ook goed iniatief kan nemen en zelf goed een doel kan vormen. (de magier) Maar door misschien te lang stil te staan bij de dingen of je het wel of niet zal doen ga je twijfelen, door die twijfel ga je denk ik weer terug in die onzekerheid en blijf je weer te lang ‘’wachten’’. Daarom ben je ook denk ik nu op zoek naar bevestiging.(het oordeel) Misschien bevestiging om je zelfvertrouwen te laten groeien bij het aan gaan van nieuwe dingen? Of anders denk ik zeker een stukje bevestiging terug krijgen van de stappen die je neemt. (dus misschien kort gezegd: je wilt resultaat zien van de platen die je hebt gezaaid) Om dat misschien voor jou mogelijk te maken is het denk ik belangrijk dat je eigen niet laat afleiden door andere invloeden maar voor de dingen ‘’direct’’ gaat. (dus no-nonsense) En wellicht de vervelende emoties die daar bij komen kijken op een goede manier onder controle weten te houden. (de twijfel en onzekerheid) Blijf dus objectief  (Koningin van zwaarden)

Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Mochten er dingen niet kloppen of verkeerd gezegd zijn, excuses hier dan voor. Ik hoop natuurlijk dat jij je hier in kan vinden. Zou je het mij willen laten weten?

Liefs Lisa.

Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 00:28:35 am
Hoi Leeuwin,

Zo, nu ben jij aan de beurt! Haha. Leeuwin, ik vind het wel heel spannend om het nu voor jou te doen! Ik heb voor jou de kaarten gelegd en ik heb er ook goed mijn best op gedaan. Dit is wat ik denk te zien. Maar eerst even naar jouw kaarten:

Kaart 1: Zwaarden 2
Kaart 2: Staven 10
Kaart 3: De dood
Kaart 4: De hogepriesteres
Kaart 5: Staven 6
Kaart 6: Staven 4
Kaart 7: Ridder pentakels
Kaart 8: Schildknaap van zwaarden

Je ziet jezelf op dit moment als iemand die misschien wat onzeker is, wellicht ook een beetje twijfelachtig. Maar wat denk ik een grotere rol speelt is dat je een muurtje om je gevoelens heen bouwt en je eigen blind maakt voor de waarheid. Je probeert je denk ik ook een beetje bij andere je beter voor te doen zoals je eigen voelt, dan dat je eigenlijk bent. Klopt dat? (zwaarden 2) Dus ook erg voorzichtig! Het stoort je vreselijk als je jezelf te veel moet overgeven of om overbelast te raken. Ook te veel verantwoordelijkheid vind je niet fijn. (staven 10) Ik denk wel dat het goed is van jou dat je makkelijk een einde kan maken aan een bepaald iets en snel een andere weg in kan slaan. Denk echter wel dat een valkuil hiervan is dat je te snel een bepaalde zaak afsluit met het gevolg dat je nog met de emoties blijft zitten en ook vervolgens voor jezelf houd (De dood + hogepriesteres) Door aan iets nieuws te beginnen probeer je denk ik je eigen te storten op nieuwe dingen, wellicht op nieuwe uitdagingen. Ik denk dat je hier ook zeker wel succes mee behaalt, maar door het succes kan je denk ik makkelijk je eigen gevoel doen laten verbergen. (staven 6) Daarom denk ik ook dat je verleiding is om te snel te denken dat alles wel pluis zit, en met het succes een beetje misschien gaat ‘’zweven’’. Je eigen gevoel is misschien op dat moment wel anders, maar door je succes voel jij je goed, en gaat je vrij voelen. (misschien is dat ook een stukje van je anders laten overkomen dan jij je eigenlijk voelt) (staven 6 + staven 4 + hogepriesteres) Ik denk dat je op dit moment een beetje op zoek bent naar een manier om je eigen wat meer over te kunnen geven, een beetje zekerheid en houvast. (het bereiken van een hoger niveau, ridder van pentakels) Denk alleen wel dat het dan belangrijk is dat je misschien praat over je eigen gevoel, je eigen klaar maakt om nieuwe stappen te onder nemen (om het hoger niveau te bereiken) Om misschien ook de feiten goed te onderzoeken. Misschien ook om je eigen wijsheid te onderbouwen met ervaringen die je hebt. (page zwaarden) Ik denk eerlijk gezegd dat het verbergen van het gevoel te maken heeft met een relatie wat misschien niet helemaal is gegaan zoals verwacht, zou dat misschien kunnen kloppen?

Leeuwin, dit was mijn inzicht. Ik hoop dat jij je hier in kunt vinden. Als je vragen hebt, geen enkel probleemJ Ik ben erg benieuwd wat jij er van vindt! (excuses mochten er dingen anders gezegd zijn of voor de dingen die er misschien niet kloppen)

Liefs van Lisa. 
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 22, 2010, 01:14:29 am
Hoi Lies,

Bedankt voor je interpretatie. Je zit aardig in de goede richting waarvoor mijn complimenten.

Nog maar pas ben ik in een nieuw proces van bewustwording gestapt. Ik ben inderdaad op zoek naar een nieuwe manier om me over te kunnen geven. Toevallig praat ik sinds een paar dagen over mijn nieuwe gevoelens. Ik breng mijn gevoelens graag goed onder woorden en ik zeg niet eerder wat eer ik precies weet wat te zeggen. Dat kan de opgeslotenheid zijn die jij in de kaarten ziet.
Dit bewustwordingsproces heeft met relaties te maken die niet helemaal gegaan zijn zoals ik verwachtte dus op dat punt zit je ook goed.
Zwaarden 2 breng je bij mij in verband met me beter voor doen. Ik durf gerust te zeggen dat ik juist probeer om zo echt mogelijk te zijn. Als je hierin gelijk zou hebben dan zeg ik het ook! Maar juist omdat ik zo echt mogelijk wil zijn en er in het verleden te makkelijk vanuit ben gegaan dat de ander dat ook wil, heeft mij dat op relationeel gebied enige teleurstellingen gebracht. Ik stort mezelf dus niet zomaar in een relatie maar ben zoals je hebt geconstateerd twijfelachtig.
Ik ben dus niet geneigd om snel te denken dat alles wel pluis is.

Momenteel ben ik de balans aan het opmaken: wat is belangrijk voor me en wat niet. Ik had dus ook het gevoel dat ik dit goed moet overwegen en niet zoals jij zegt, dit punt te snel loslaten. Het is leuk en interessant om dit te doen maar zoals jij zegt; het maakt me ook onzeker.
Al zeg ik het zelf: wat overbelast raken betreft weet ik wel aardig waar mijn grenzen liggen. Ik kan je hier wel meer over vertellen maar ik wil het hier even kernachtig houden om het principe weer te geven. Ik hou rekening met mezelf en het stoort me inderdaad als mensen mijn grenzen niet kunnen of willen accepteren. Dat kan dus de storing om overbelast te raken zijn die jij ziet. Die verantwoordelijkheid kan daarmee te maken hebben of bedoelde je dat niet? Zie jij daar iets anders in? Want dat is me nu even niet duidelijk.

Het enige wat ik echt niet kan plaatsen is dat ik me blind maak voor de waarheid. Ik heb het gevoel dat dit niet helemaal klopt. Althans, voor het moment. Misschien dat me later nog wel wat te binnen schiet maar ik heb niet het gevoel dat dit klopt. Kun je dit misschien nader verklaren?

Je zit dus aardig in de goede richting! Succes met je verdere kaartlegloopbaan!! Ik ben benieuwd naar jouw reactie.

Liefs van LeeuwinTitel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 01:34:57 am
Hoi Kristina,

Hier ook voor jou je legging!
Ik heb voor jou de 8 kaarten getrokken en het waren de volgende 8:

Kaart 1: Koning van pentakels
Kaart 2: Staven 7
Kaart 3: Ridder van staven
Kaart 4: Kracht
Kaart 5: Bekers 8
Kaart 6: Staven 5
Kaart 7: Koning van zwaarden
Kaart 8: De zon

Op dit moment zie jij je nu als een verantwoordelijk, betrouwbaar, ondersteunend en charismatisch persoon. Echter stoort het je om nee te moeten zeggen, te veel voor jezelf op te moeten komen, om een zinloos gevecht te moeten voeren en wellicht om een strijd te voeren waar iemand nu iemand waar staat (oppositie) (pentakels koning + staven 7) Ik denk echter ook dat je misschien soms niet helemaal zelfbewust bent van jezelf. Klopt dat? Je bent wel erg gewaagd, erg enthousiast, zelfverzekerd en avontuurlijk. (ridder van staven) Wat je niet leuk vindt is misschien om soms de werkelijkheid onder ogen te moeten zien en ik denk ook om tolerant tegen over de fouten van andere te kunnen staan. (kracht) Je bent wel erg goed om van bepaalde zaken afstand te kunnen doen. Daardoor sla je een nieuwe weg in, waarin je je zelf ontplooit en jezelf hecht aan nieuwe waarden en normen. Maar door misschien in het verleden niet genoeg bewust te zijn geweest wordt dat in de toekomst weer in het licht gebracht. Je weet denk ik op dat moment even niet waar je staat en komt wellicht in een ruzie terecht. (staven 5) Het wil trouwens niet zeggen dat je door die ruzie er slechter van wordt of beter. Het kan zijn dat je misschien door confrontaties bereikt naar waar je op zoek bent, ik denk dat je in bepaalde dingen wilt groeien, misschien om wat assertiever te worden, helderheid, directheid, eerlijkheid en een stukje objectiviteit. Dat zou je goed kunnen bereiken door bepaalde dingen (denk aan gevoel) te delen met mensen. Door wat meer zelfvertrouwen te hebben en ook echt in jezelf te geloven. En ik denk dat de communicatie ook erg belangrijk voor je is. Ik kan nu niet zo heel goed plaatsen waar de legging nou eigenlijk precies om draait. Mijn eerste gevoel zei dat het misschien iets met het werk te maken heeft of met bepaalde persoonlijke relaties. Alleen jij zelf kan er op dit moment het juiste antwoord op geven 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben .. Graag?! Ik hoop dat ik je een stukje heb kunnen helpen. (excuses voor wellicht de dingen die niet kloppen of verkeerd zijn beschreven)

Liefs van Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: kristina1975 op mei 22, 2010, 01:37:41 am
Hi Lies, ik heb het nog niet eens gelezen, maar mijn dank!!!!!! Ik zal hem zo alsnog lezen en k vraag gelijk Leeuwin's oordeel er over ook :):)

voor beiden heel veel liefs,
Kristina
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 01:59:29 am
Ik ben dus niet geneigd om snel te denken dat alles wel pluis is.

Zou dat niet te maken kunnen hebben met het behalen van bepaalde ''overwinningen'' dat je vervolgens een bepaald gevoel geeft en dan in dat gevoel blijft zitten? (of misschien dat je even het gevoel lees: negatieve opzij kan zetten)

Momenteel ben ik de balans aan het opmaken: wat is belangrijk voor me en wat niet. Ik had dus ook het gevoel dat ik dit goed moet overwegen en niet zoals jij zegt, dit punt te snel loslaten.

Zou dit niet in het verleden gebeurd kunnen zijn? Misschien bepaalde relaties te snel hebt los gelaten/afgesloten en dat je misschien nu nog met de ''emoties'' zit?

Al zeg ik het zelf: wat overbelast raken betreft weet ik wel aardig waar mijn grenzen liggen. Ik kan je hier wel meer over vertellen maar ik wil het hier even kernachtig houden om het principe weer te geven. Ik hou rekening met mezelf en het stoort me inderdaad als mensen mijn grenzen niet kunnen of willen accepteren. Dat kan dus de storing om overbelast te raken zijn die jij ziet. Die verantwoordelijkheid kan daarmee te maken hebben of bedoelde je dat niet? Zie jij daar iets anders in? Want dat is me nu even niet duidelijk.

Dit zou misschien te maken kunnen hebben met dat mensen je niet in een bepaald ''hoekje'' moeten drijven, en dan kom je al snel terug op wat je zegt dat mensen je grenzen niet accepteren. En daar koppel ik inderdaaad het gevoel van overbelast zijn aan vast.

Het enige wat ik echt niet kan plaatsen is dat ik me blind maak voor de waarheid. Ik heb het gevoel dat dit niet helemaal klopt. Althans, voor het moment. Misschien dat me later nog wel wat te binnen schiet maar ik heb niet het gevoel dat dit klopt. Kun je dit misschien nader verklaren?

Misschien is dit wel een foute wending van mij aan de kaart geweest ... Ik zou het niet weer willen gooien op het verleden. En ik denk dat het ook niks te maken heeft wanneer mensen je grezen niet zouden acepteren, aangezien je aangeeft dat je goed weet wat je grezen zijn. Misschien schiet er bij mij nog iets naar binnen.

Ik vond het wel heel fijn dat ik goed op weg was/ben. Ik vond het ook leuk om het nu een keer voor jou te doen! Ik ga er nog eens goed over nadenken ... Mocht jij nog vragen hebben, stel ze gerust! Ik hoop toch dat ik je vragen zo goed mogelijk heb kunnen betantwoorden.

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: kristina1975 op mei 22, 2010, 02:02:23 am
Lisa,
Mag ik je een applaus geven? Ik kan je voor iedere opmerking die je maakt een bevestigende knik maken ::)
Het klopt helemaal, ook over mijn zelfbewust zijn en zinloos gevechten en communicatie!!!!!!
Ook over confrontaties die ruzieachtig zijn of vervelend en of ruw zijn of mijn gevoel niet goed kunnen uiten of niet durven te uiten. Het is en op mijn werk met mijn nieuwe manager die controle freak is en ook nog onzeker en ook in mijn relatie die misschien toch door de Magier gered zal worden nu bijna 2 weken geleden is gestopt, wat je relatie kan noemen natuurlijk.

Leeuwin, mee eens?

In ieder geval heel veel plezier en geniet van de applausjes die je zult ontvangen  ;D
trouwens, ik stel me graag als een proefkonijn voor wanneer je nog andere leggingen wilt doen ;D

Liefs,
Kristina
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 02:17:15 am
@ klaproos&snowdrop

Hey hey!

Ik ben jullie niet vergeten hoor! integendeel.
Ik zal proberen en mijn best doen om voor jullie morgen de legging online te plaatsen.
Tot snel!

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 02:20:01 am
@ Kristina

Wauw! haha, ik voel mij eigenlijk een beetje vereerd.
Ik ben ook heel erg blij dat jij je er zo goed in kan vinden, terwijl ik dit eigenlijk de moeilijkste legging
tot nu toe vond, eerlijk!  ;D
Ik doe met alle liefde voor jou een legging, mocht je dat nog een keer willen, wees nooit terughoudend om
mij een berichtje te sturen of een reactie te plaatsen op het forum  ;)
Nu heb ik natuurlijk nog wel een paar mensen waarvoor ik deze legging moet maken.
Die zet ik eerst online en als dat klaar is heb ik weer heel veel tijd! hihi

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 22, 2010, 02:35:04 am
Hoi Lies,

Dat van die waarheid is inderdaad geen goede wending geweest maar geeft niet, kan gebeuren. Voor de rest was het toch wel goed? Alle begin is moeilijk hoor, ook zelfstandig kaartleggen. Ik heb zo nogal eens voor jou gelegd dus nu mag jij het ook bij mij doen!

Ik voel de laatste tijd dat mijn maagkwaal gaat genezen. Dat beschouw ik als een overwinning omdat ik buiten de reguliere geneeskunde zelf ook e.e.a heb gedaan om mijn genezing te bevorderen. Dit zorgt er wel voor dat ik mijn liefdesleven aan het heroverwegen ben.
In het verleden heb ik een paar keer, zeer tegen mijn gevoel in, afscheid moeten nemen van mensen die mij dierbaar waren. Gelukkig niet door de dood maar wel door verhuizing en/of verandering van werkplek. Ik heb het gevoel dat daar nog wat oude emoties zitten. Ik had ook al het gevoel dat ik dit punt nu niet te snel moet loslaten want anders lopen mijn emoties misschien weer vast.
Ik blijf dus niet in het heerlijke hoge gevoel van mijn genezing hangen maar ik wil juist verder maar dan op een bezonnen manier.

Ik heb een aardig beeld van mijn grenzen. Ik hou rekening met mezelf. Ik zal dus niet snel overbelast raken. Ik probeer ook altijd rekening te houden met de grenzen van een ander. Ik vind het onprettig als ik merk dat anderen dat niet doen. Dan hou of creeer ik afstand tussen hen en mij. Maar overbelast zal ik niet zo snel zijn.

Maar nogmaals: je kaartlegloopbaan zul je met succes voltooien als je zo doorgaat! Liefs van Leeuwin

Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op mei 22, 2010, 06:18:35 am
Lisa,
Ik heb alles even gelezen, wat een wijsheid heb jij reeds in pacht! Als jij dezelfde Lisa bent van op het astrolgieforum, ben je nog heel jong, dat belooft!
Hoedje af en een diepe Land-Van-Ooit buiging ;-)

Leeuwin,
Super dat je gaat praten over je gevoelens! Ik ken niemand die zo streng is voor zichzelf dan jij, om vooruitgang te boeken op zeer vele gebieden tegelijk. Daar mag je, moet je trots op zijn. Ik ben alvast heel fier op je!

Een prettig en zonnig weekend
 8)
doosje die weer eens gaat grootvader-sitten
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: kristina1975 op mei 22, 2010, 10:36:00 am
goedemorgen Lisa en allen ;D
Lisa, waarom vond je mijn legging de moeilijkste legging ::)
In ieder geval een prachtige dag gewenst ;D
Liefs,
Kristina
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 22, 2010, 11:56:38 am
@Kristina,

Ja, mee eens. Jij vecht naar voren zoals dat heet. Er zijn onzekere mensen die zich terugtrekken en in een hoekje gaan zitten. Die vechten naar achteren. Maar jij gaat juist confrontaties aan. Kan het zijn dat je daarom weleens de verkeerde toon pakt waardoor het weleens op conflicten uitdraait?

@Doosje,
Superbedankt voor je hart onder de riem! Jij interpreteert trouwens ook goed hoor, vergeet dus jezelf niet!!

@Lies,
Op relationeel gebied trekt het evenwichtige type met een brede belangstelling voor alles me het meest aan. Daarentegen heb ik niet zoveel met mensen die een hele sterke hang naar belevenissen hebben. Nu ik er zo over nadenk, denk ik dat hier weleens een belemmering bij mij kan zitten wat betreft verantwoordelijkheden. Verder kan ik het even niet plaatsen.

Allemaal heel veel liefs van Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 21:10:17 pm
@ Doosje

Dankje, dankje, dankje! haha. Ik voel mij helemaal vereerd!  ;D

@ Kristina

Ik vond het een legging waar ik het minst zeker over was. Aangezien ik niet helemaal kon plaatseb wat het nou eigenlijk probeerde te zeggen. Terwijl eigenlijk achteraf .... mijn 1e ingeving dus wel goed was :)

@ Leeuwin

Leeuwin, bedankt voor je vertrouwen die je mij hebt gegeven om zo legging voor jou te mogen doen, natuurlijk wens ik je alle sterkte toe!

@ Snowdrop

Jij bent de volgende waarvan ik je legging online plaats! (ik heb die voor klaproos nu af, zet ik zo online) Ik probeer die van jou ook vandaag nog online te zetten!


Mochten er nog mensen zijn die interesse hebben in een legging, ik oefen graag ... dus kom gerust ;)

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 21:13:55 pm
Hoi Klaproos,

Ik heb ook voor jou nu een legging gedaan! Dit zijn jouw 8 kaarten :

Kaart 1: Bekers 8
Kaart 2: Keizer
Kaart 3: De Duivel
Kaart 4: De Zon
Kaart 5: Zwaarden 3
Kaart 6: De geliefden
Kaart 7: Ridder van Kelken
Kaart 6: Pentakels 6

Wat mij ook hier eigenlijk opviel is dat jij van richting bent veranderd, je hebt het verleden los gelaten en bent opzoek gegaan naar nieuwe waarden en normen. (de dingen die voor jou van belang zijn)  (bekers 8 ) Ik denk dat het jou stoort als mensen jou niet begrijpen en/of boven jouw gevoelens willen komen staan. (zij zullen jou wel even vertellen hoe of wat) Ik denk wel dat je goed iemand voor je kan krijgen of naar je hand kan zetten. (goed iemand aan je kan binden) Wat ik alleen wel denk is dat jij makkelijk over bepaalde dingen heen kan stappen en denk ook zeker dat jij in het verleden bepaalde kansen hebt laten gaan en die nu wel pakt, maar dat je misschien toch niet altijd even veel verrantwoordelijkheid neemt voor de dingen die zijn gebeurd. (en dat zie ik dan als erover praten, misschien doe je het niet omdat je bang bent niet begrepen te worden) (de zon + de keizer) Ik denk dat je in de toekomst als je een nieuwe ‘’partner’’ leert kennen er soms een beetje moeite mee zou kunnen krijgen. En wellicht wat zou kunnen gaan twijfelen. (je weet hoe het in het verleden is gegaan, je kon er wel goed over heen stappen maar er niet goed genoeg met andere erover kunnen praten) Wellicht ga je twijfelen of je die keuze wel moet maken om aan iets nieuws te beginnen. Want ik denk namelijk wel dat je op zoek bent naar een nieuwe ‘’liefde’’ (kelken ridder) Ik denk dat het daarom belangrijk is dat je een balans vindt tussen emoties en praten. (dat je het niet te veel bij je houd) Ik denk ook zeker dat het goed is/blijft om heel veel je zelf te geloven!

Ik hoop dat je er in kunt vinden en dat ik het goed heb verwoord voor jou. Sorry als er dingen zijn die er niet kloppen. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Liefs Lisa.

Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: FlyhighDivedeep op mei 22, 2010, 22:41:47 pm
Hey Lisa,

Gooi mij ook maar in de proefkonijnmolen ;)
succes(vooral dat  :-X 8) ;) ) en veel plezier.

Grtz,

FhDd
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 23:45:39 pm
Hoi Snowdrop,

Hier heb ik dan ook eindelijk de legging voor jou! Dit waren jouw 8 kaarten:

Kaart 1: De maan
Kaart 2: De zegewagen
Kaart 3: Zwaarden 2
Kaart 4: De geliefden
Kaart 5: Ridder van kelken
Kaart 6: Koning van pentakels
Kaart 7: Het oordeel
Kaart 8: Matigheid

Wat mij gelijk opviel uit het deck van mijn kaarten is dat je wellicht zo bent ‘’geworden’’ (aan de hand van de 8 kaarten) doordat je iets hebt mee gemaakt. Ik heb het idee dat je jezelf bent verloren in de liefde of wellicht een liefde bent kwijt geraakt. Corrigeer mij gerust mocht dit niet kloppen hoor!! Ik denk dat je door die gebeurtenis nu heel onzeker bent geworden, terwijl je wel droomt/fantaseert van de dingen die je graag zou willen. (de maan) Door je onzekerheid ben je denk ik bang om een nieuwe relatie aan te gaan. (bang dat het misschien weer fout gaat) Ik heb het gevoel dat het fout zou kunnen gaan omdat jij je denk ik aardig goed van de waarheid weet af te ‘’sluiten’’ (zwaarden 2) Dat hoeft niet altijd slecht te zijn hoor, soms is het ook goed als je eigen van bepaalde dingen kan afsluiten. Maar aangezien het hier om een legging gaat waarbij het thema relaties voorop staat zou het dus heel goed zo kunnen zijn dat het niet altijd even slim is om je jezelf af te sluiten van de waarheid tegenover de ander. Ik denk dat je het moeilijk vindt om weer een nieuwe binding aan te gaan, zoals ik ook al eerder zei, ook om weer keuzes te moeten maken. (ook keuzes in relaties, ik heb het gevoel dat je een beetje alles of niets wilt misschien een beetje ongeduld) Jij hebt denk ik wel zeker veel te bieden aan een ander. Je bent denk ik, romantisch, zacht, en lief … ! (ridder van kelken) Ik denk echter dat het een valkuil is, wat ik eigenlijk net ook al een beetje vertelde om jezelf te verliezen in de liefde. Je zou misschien een beetje kunnen gaan zweven. Ik denk ook dat je dan niet meer helemaal eerlijk naar jezelf bent/luistert. (met wellicht de gevolgen van dien) Ik denk dat je nu een beetje op zoek bent naar bevestiging voor je onzekerheden. Ik denk dat je dat meer vertrouwen zal geven om weer moed te krijgen om aan iets nieuws te beginnen. Ik denk wel wil je dit allemaal bereiken dat het belangrijk is dat je jezelf beheerst, en ook geduld is een schone zaakJ Blijf ook zeker objectief … (trouwens, niks moet hoor!)

Ik hoop dat ik je een beetje inzicht hebt kunnen geven! Ik zou het fijn vinden om van jou nog even te horen of dit allemaal klopt! Jij alvast bedankt voor je vertrouwen. Alvast mijn excuses mochten er dingen anders beschreven worden dan ze in werkelijkheid zijn!

Liefs van Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 22, 2010, 23:48:37 pm
@ FhDd

Hey hey!  ;D,

Bedankt voor je vertrouwen! Ik heb nog wel meer leggingen, maar ik zal mij ook over jouw kaarten buigen! hihi
Ik laat snel weer iets van mij horen! (bedankt voor je succes haha  :D)
Tot snel

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Vivke op mei 23, 2010, 01:03:01 am
IK ANTWOORD MIDDELS JE EIGEN BERICHTJE, LISA

Hoi Vivke,

Ik ben met jou legging aan de slag gegaan. Ik heb het goed bekeken en ik heb mijn best erop gedaan. Nogmaals, ik ben geen pro … ik hoop wel dat ik je iets met deze legging kan duidelijk maken of iets van een inzicht kan geven. Wat is trouwens jou sterrenbeeld? Ik heb een idee dat het een Leeuw is namelijk. (excuses als het niet goed is) IK BEN EEN STIER

Dit zijn jouw kaarten:
Kaart 1: Bekers 8
Kaart 2: Staven 3
Kaart 3: Staven 7
Kaart 4: Zwaarden 8
Kaart 5: De magier
Kaart 6: Staven 2
Kaart 7: Het oordeel
Kaart 8: Koningin van zwaarden

Wat mij eigenlijk gelijk wel opviel is dat je op dit moment jezelf ziet als iemand die van het verleden is weg gelopen. Je hebt iets afgesloten. Je bent een andere weg ingegaan en ik denk dat daar zeker optimisme bij komt kijken en ik denk ook zoekende naar nieuwe mogelijk heden. Echter heb ik wel het idee dat je moeilijk risico’s durft te nemen of een nieuw avontuur aan te gaan (staven 3) Dat stoort je, het houd je tegen in bepaalde ontwikkelingen. Ik denk dat je zeker goede ideeën hebt, onwijs veel doorzettingsvermogen. Je kan denk ik ook goed voor jezelf opkomen. (staven 7) HEEL GOED ::)
Maar doordat je geen risico’s durft te nemen of een avontuur aan te gaan en je blijft stilstaan bij de dingen, maakt je denk ik onzeker. En roept denk ik ook een beetje zelfmedelijden op NEE  NIET ECHT en wellicht zoekende naar hulp van andere. (zwaarden 8 ) Terwijl je eigenlijk zelf ook goed iniatief kan nemen en zelf goed een doel kan vormen. (de magier) Maar door misschien te lang stil te staan bij de dingen of je het wel of niet zal doen ga je twijfelen, door die twijfel ga je denk ik weer terug in die onzekerheid en blijf je weer te lang ‘’wachten’’. Daarom ben je ook denk ik nu op zoek naar bevestiging.(het oordeel) Misschien bevestiging om je zelfvertrouwen te laten groeien bij het aan gaan van nieuwe dingen? Of anders denk ik zeker een stukje bevestiging terug krijgen van de stappen die je neemt. (dus misschien kort gezegd: je wilt resultaat zien van de platen die je hebt gezaaid) Om dat misschien voor jou mogelijk te maken is het denk ik belangrijk dat je eigen niet laat afleiden door andere invloeden maar voor de dingen ‘’direct’’ gaat. (dus no-nonsense) En wellicht de vervelende emoties die daar bij komen kijken op een goede manier onder controle weten te houden. (de twijfel en onzekerheid) Blijf dus objectief  (Koningin van zwaarden) KOMT  EIGENLIJK OP NEER DAT IK  ME ALS HERBOREN VOEL EN WEER GELUKKIG BEN

Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Mochten er dingen niet kloppen of verkeerd gezegd zijn, excuses hier dan voor. Ik hoop natuurlijk dat jij je hier in kan vinden. Zou je het mij willen laten weten?
Liefs Lisa.


JE HEBT HET EIGENLIJK BEHOORLIJK GOED GEDAAN, DANK JE WEL. LIEFS VIVTitel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 10:34:16 am
                                                     dagkaart aardsengel uriël

                                                     de emoties komen tot rust
                                    waardoor ik in staat ben meer liefde te ontvangen

                                             de blindevlekle lezing als hulp middel
                                                           bewuste kracht

                             het is niet de bedoeling dat we de instinkten en diepste verlangen
                             achter een masker verbergen in ons werk zullen we ons met hartstocht
                             aan onze taak wijden in de fase van scheppingsdrang is dit onze motievatie
                             en kom vooral ons hartstochtelijk aspect naar voren zoals het gesymbolizeerd word

                                         bij dramatische gebeurtenissen

                                 
                     
                       
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 10:52:50 am
   

                                   onbewust rad van fortuin

                         we hebben hier nauwelijks invloed op en het verwijst naar machteloosheid
                         en het bewijst dat het noodzakelijk is dat er een ontwikkeling komt in onze ervaringen
                         dat we besseffen dat we tot noch toe niet alles zelf in de hand hadden
                         zodat we ons innerlijk kunnen versterken
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 10:57:09 am
                                  schaduw zwaarden ridder

                                  atrologische ervaring van mars in mercurius
                                  het kan ons tot verkoeling brangen als de sfeer
                                  van onenigheid bijtend en confronterend is en
                                  er een beslising word genomen met pijn in het hart
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: snowdrop op mei 23, 2010, 11:05:50 am
Lieve Klaproos, je zit in de verkeerde topic  :o Een fijne dag gewenst door Snow (lekker zonnetje hè? voel me er helemaal van smelten ;D)
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 11:08:38 am
 


                           blindevlek de zon

                           het zal helend weken als de zon ons in het hart verwarmd
                           en me het voornemen maak om geen besluit meer te nemen
                           wat tegen mijn hart indruist en kan ik eindelijk ja zeggen
                           vanuit het diepst van mijn hart in een diepe verbintenis
                           van mijn oerbestaan als ik morgen ga zwemmen in de ociaan
                           sorry dit is een uitstel
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 11:19:37 am
lieve lisa en snowdrop
lies uit mijn legging van jou ben ik uitgekomen via de engelenkaarten
en de tarot de kaarten heb ik gister gevonden in maastricht en wilde direct met me mee

snowdrop
het is bewust in deze topic gezet en ik hoop dat het er in mag blijven staan
want het is vandaag een mooie zonnigedag waar iedereen naar buiten mag

vanuit een warm hart wens ik ons allemaal veel zonneschijn in volledige liefde
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Gerrie op mei 23, 2010, 13:55:09 pm
Hoi Lisa, wat mooi, hoe jij de kaarten/legging interpreteert.
Ik weet nog maar al te goed, hoe onzeker je in het begin kunt zijn.
Ik geloof oprecht dat jij een hele goede Tarotiste zult worden.
En ja... Als je wilt mag je ook een legging voor mij doen.

@Klaproos, ben ontroerd hoe jij de kaarten individueel beschrijft.
Wil je er alsjeblieft mee doorgaan?
Het wordt me warm om me hart wanneer ik het lees

Liefs,
Joy
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: me and myself op mei 23, 2010, 14:16:06 pm
hoi hoi lisa,

zou het leuk vinden als je dat voor me zou kunnen doen
ben erg benieuwd naar  :)

liefs me and myself
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 15:57:21 pm
hoi joyforever

wil je op jou legging van lisa ook zo'n blindevlek lezing?

hoi lies
en vind jij het goed als ik dit doe in jou topic?

een liefdevolle groet van klaproos1945
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 16:04:57 pm
dat zou een mooie samenwerking zijn
van een weegschaalschaal in steenbok
als het bessef komt vanuit het hart en
en de ziel het mogelijkmaakt om dat het
hogere zelf het zo graag wil laten ontstaan
als een hernieuwde kans die word geboden
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Gerrie op mei 23, 2010, 17:22:50 pm
hoi joyforever

wil je op jou legging van lisa ook zo'n blindevlek lezing?

hoi lies
en vind jij het goed als ik dit doe in jou topic?

een liefdevolle groet van klaproos1945

Ja hoor, is helemaal goed 8)
Ben altijd bereid om te leren en te zien waar ik aan kan werken :)

Liefs,
Joy

PS, Klaproosje, je mag het ook in je eigen topic plaatsen, bij Dagkaart en Blinde vlek?
Mijn dagkaart voor vandaag was Aas Bokalen, frappante is, dat dit al de derde keer is van de week, zoals ook de Wereld en de Zon. Zal me iets te vertellen hebben, maar wat ben ik nog niet achter
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 23, 2010, 19:44:39 pm
aas bokalen ik ga kijken wat het te zeggen heeft met de blinde vlek legging
en dan ga ik nu naar mijn eigen topic

met alle respect lies ik zal jou topic niet langer benutten en weer naar mijn eigen topic gaan

veel liefs van klaproos1945
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 23, 2010, 23:33:05 pm
Hoi hoi allemaal,

Wat fijn dat iedereen nog gebruikt maakt van mijn aanbod ...
Natuurlijk is alles welkom en wil ik het met alle liefde doen.
Nou moet ik wel eerlijk zeggen ... ik heb nu komende week het wat drukker, ik heb een belangrijke toets voor school. Ik wil niet dat mijn prestaties lijden onder mijn grote hobby!  ;D
Ik zal uiteraard met de kaarten deze week wel bezig zijn maar ik zal het alleen iets rustiger aan doen ..
Niet dat jullie denken dat ik terug krabbel hoor! Dat is echt niet zo ..

@ Klaproos
Respect voor jou leggingen over de blindevlek! Wat mij betreft mag je gerust in mijn topic op mijn legging voor Joy reageren.

@ Joy
Fijn voor je vertrouwen, ik ga natuurlijk ook met jou legging aan de slag. Ik heb nog wel wat meer mensen die het ook willen dus het zal iets langer op zich wachten. Mede ook door mijn studie (zie hierboven)

@ me and myself
Ook voor jou ga ik de legging doen! En ook het zelfde als voor Joy, het zal iets langer op zich wachten .. sorry.

Ik vindt het wel heel vervelend dat ik even een stapje je achteruit moet doen .. Maar ik hoop echt dat jullie het begrijpen  ???

@ FhDd
Jou vergeet ik ook niet hoor!

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Gerrie op mei 24, 2010, 00:06:52 am
Hoi Lies,
uiteraard gaat momenteel je studie/tentamens voor.
Heb geduld hoor, loop niet weg hihi.
Doe eerst wat je doen moet Lisa, vind het allang leuk dat je de legging wilt doen.

Liefs,
Joy
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 24, 2010, 00:18:55 am
HEEL VEEL STERKTE MET JE TOETS LISA!!!

ZET HEM OP!!!!!! 8)

Liefs van Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 24, 2010, 00:22:37 am
@ Joy

Bedankt, bedankt! Ik zal aan je legging werken en die komt zo snel als ik weer tijd heb direct online!

@ Leeuwin
Bedankt! Doet mij goed  ;D

Nu maar hopen dat ik 'm haal ...  ???
Denk het wel, ik ga ervoor!

Dankje! super ..

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: kristina1975 op mei 24, 2010, 02:04:34 am
Lisa,
Successs!!!!!! Zet hem inderdaad op!
liefs,
Kristina
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 24, 2010, 08:05:28 am
hoi liesje
eerst even je veel sterkte toewensen met je toets zet hem op meisje het komt allemaal goed!!!

DAn vind ik het leuk om vo joy de blindevlek in jou topic te plaatsen wat ik dus ook ga doen!!!

de steenbok zet ik in het violette licht en ik haal de duivel uit de verwaring van het verleden
in een hergeboorte van de engel van de nacht diep gewortelde levensboom die standvastige
waarde legt in het leven

veel liefs van klaproos 1945
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 24, 2010, 08:27:02 am

                               de bron van een hergeboorte
                               neptunis als een water element
                               verbondenheid met de zon

                               de toewijding en verering van het diepe draagt
                               word het geheim van het element aarde prijs gegeven
                               de bekers worden gevuld met water leven in liefde

                               het levensap is de sacrale plechtigheid
                               vermermeng melk met meel en boter
                               en ik breng het manna naar boven
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 24, 2010, 08:52:19 am
      


              diep in mijn ziel was de verwarring onstaan
              ik was verslagen en in rouw gesluierd zo
              maakte ik in de ondewereld mijn dibuut

              hier gingen mijn krachten verloren
              tot de dag van vandaag ging ik verloren
              de hoop heeft mij gevonden als een

              zaadje met pit ga ik me weer verzoenen
              boven komen in een vorm van evenwicht
              in de schoonheid van harmonie helend als


              
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 24, 2010, 08:56:54 am                           de algemie van de zon voor evver
                           in een klaproos word ik verbonden
                           als de goude lotus in de eeuwigheid
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 24, 2010, 21:37:19 pm
Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes ...  ;D

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: roro op mei 24, 2010, 22:05:37 pm
Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes ...  ;D

Liefs Lisa

Succes meid!

Leef met je mee!

Wist je dat als je loopt en leert echt beste is voor je hersenen je neemt zo beste in je op.
Ow en beste is sochtends leren.

Ongevraagde tips maar hoop dat ze welkom zijn smile.

liefs ro
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 24, 2010, 22:44:06 pm
Hoi Ro,

Alle tips zijn meer dan welkom! Fijn dat je mee leeft  :D

Liefs Lisa
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: snowdrop op mei 25, 2010, 13:13:38 pm
Hallo Lisa,

Dankzij een vers toetsenbord kan ik eindelijk uitgebreid reageren op je legging. ;) Ik heb je nog net kunnen vertellen dat jouw interpretatie een schot in de roos was. Je kiest het gebied van liefde en relaties; dat doe je waarschijnlijk heel intuïtief, want je valt met de deur in huis. Ik heb inderdaad iets meegemaakt waardoor ik huiverig ben geworden voor een intieme relatie. Nog huiveriger dan ik al was, want die angst is er al zo lang ik me kan herinneren.

Niettemin ben ik meer dan dertig jaar met iemand samen geweest – maar die had zijn gevoel nog verder weggestopt dan ik. Wij zijn nu goede vrienden, al zijn we al zes, zeven jaar geen partners meer. In de loop van de jaren was onze relatie ongemerkt steeds verder uitgehold. En toen werd ik waanzinnig verliefd op iemand anders. Alles wat ik in mijn leven had gemist, heb ik in die man geprojecteerd. Ben inderdaad mezelf compleet verloren. Het was de herhaling van een oud patroon, maar wel heviger dan ooit tevoren. Ik voelde zo’n verbondenheid met hem dat ik gewoon niet kón geloven dat wij niet samen konden zijn (daar heb je je Zwaarden 2). Het heeft me jaren gekost om te leren loslaten, te leren accepteren dat ik me had vergist, dat hij een andere keuze maakte, dat ik in mijn eigen illusies had geleefd (daar is de Maan). Dat wil ik niet meer meemaken. Het was ontzettend pijnlijk.

En toch is het allemaal van onschatbare waarde geweest, want toen ik me nergens meer aan kon vastklampen, me nergens meer achter kon verschuilen, moest ik wel op zoek in mezelf. Ik heb intussen een heleboel geleerd, zeker ook over de liefde. Het beeld dat ik daarvan had was op z’n zachtst gezegd niet erg realistisch. Dat heb je allemaal haarscherp gezien, Lisa. Je hebt een ongelooflijke intuïtie!

Ik zei al dat ik een tijdje op deze legging heb lopen kauwen. Voor nog wat andere invalshoeken heb ik De Tarot als levensweg van Karen Hamaker erbij genomen; ik vind dat zelf een fijn boek. Dit is wat me verder nog inviel:
1. De Maan staat ook voor het ontdekken van de diepte in jezelf, de drijfveren van het onbewuste, en voor het verenigen van bewust en onbewust. Daar ben ik nogal mee bezig.
2. De Zegewagen zou kunnen staan voor het ego, dat me soms nog lelijk in de weg zit. Zelfoverschatting misschien, denken dat je er al bent (terwijl je net op weg bent). Of gewoon nog niet precies weten hoe je het allemaal moet aanpakken.
3. Zwaarden 2 is nou niet iets wat ik leuk vind aan mezelf. Maar als je het vervangt door: hier ben je erg bedreven in, dan klopt het wel. :P Eindeloos verstandelijk geredeneer; negatief denken; dingen niet (willen) zien zoals ze zijn; angst en/of onwil tegenover het leven; gemis aan betrokkenheid; je afzetten tegen dingen – en het jezelf onnodig moeilijk maken. ::)
4. De Geliefden. Misschien: ‘Hier ben je (nog) niet zo goed in.’ Door spiegeling in de buitenwereld jezelf leren kennen; je innerlijk verenigen met het onbekende deel van jezelf; onvoorwaardelijke keuze en betrokkenheid. En het kiezen van/leven met een partner ;D.
5. Ridder van Kelken: mijn talenten. Een zeker idealisme, het willen vechten voor een ideaal. En ook het (wat schuchter en aarzelend?) geven van liefde, al denk ik daarbij niet zozeer meer aan de prins op het witte paard maar probeer ik tot een meer universele vorm van liefde te komen. Liefde is een belangrijke drijfveer in mij.
6. Koning van Pentakels. Mijn verleiding: misschien het te veel blijven hangen in wat voor mij op dat moment aangenaam en gerieflijk is, het willen vasthouden aan een lekker leventje, een zekere luiheid of gemakzucht.
7. Het Oordeel. Mijn persoonlijke zoektocht. Deze kaart betekent heel veel voor mij: bevrijding (o.a. van het oordelen); vervulling; verbinding tussen bewust en onbewust; je deel voelen van een groter geheel; verbondenheid met zowel aarde als hemel; dankbaarheid voor het leven.
8. Matigheid. Mijn huidige engelbewaarder. Rust, kalmte, vrede, ontspanning. Innerlijke verandering waardoor je leert omgaan met problemen, beter kunt functioneren, een open benadering kunt hebben. Schept ruimte voor diepere gevoelens, liefde voor het leven en de medemens. Kan het mooier :D?

Lisa, dank je wel. En heel veel succes met je toets!  :-* van Snowdrop
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 25, 2010, 19:37:06 pm
Hoi Klaproos,

Hier mijn blindevlek legging.

Dagkaart: Staven 9
Bewust: Ridder van Pentakels
Onbewust: Pentakels 5
Schaduw: Zwaarden 3 (zwaard 1 : Pentakels 9, zwaard 2: zwaarden 4, zwaard 3: De duivel)
Blindevlek: Bekers 4

Ik ben/ga ook nog druk met de kaartleggingen aan de slag! Ik probeer ze voor zaterdag er allemaal erop te hebben staan ... ik doe mijn best! ;D
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 25, 2010, 20:50:17 pm
hoi lisa

staven negen                               kracht maan in boogschutter
                            
schijven ridder                              ik bestendig mijn visie in moeder aarde
                                                 met een open visie werken we aan een
                                                 hernieuwde oogst

schijven vijf                                 zij zal gaan beseffen dat de liefde is gezaaid
schijven negen                             de zachte kracht hier van is de orde van de
                                                 schoonheid in een volledig palet van liefde
                                                 die de schoonheid zal brengen van het leven

                                                 in zorgzaamheid gegeven door een moeder
                                                 en haar innerlijke kind opgegroeid in samenwerkin

                                                  kunnen zij in vrede een zuiver leven
                                                  zien als een blauw witte roos
                                                  waar de onbewuste bron over
                                                  gaat in een heldere nacht

bekers vier                                    de weg van zuiver liefde kan men met zichzelf
                                                 in het reine komenen vertrouwen in de liefde van een ander

veel liefs van ma rog

        
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op mei 25, 2010, 21:42:57 pm
Hoi Klaproos,

Hier mijn blindevlek legging.

Dagkaart: Staven 9
Bewust: Ridder van Pentakels
Onbewust: Pentakels 5
Schaduw: Zwaarden 3 (zwaard 1 : Pentakels 9, zwaard 2: zwaarden 4, zwaard 3: De duivel)
Blindevlek: Bekers 4

Ik ben/ga ook nog druk met de kaartleggingen aan de slag! Ik probeer ze voor zaterdag er allemaal erop te hebben staan ... ik doe mijn best! ;D

De kans  is groot dat ik verkeerd ben hoor (ben nl. nogal vooringenomen op het gebied van studie en heb ook niet zo'n band met m'n intuïtie), maar ik denk dat jouw blinde vlek legging zegt dat je een niet te lessen dorst hebt naar het spirituele en naar spirituele connecties (bvb. hier op het forum) en prikkels, waardoor je met tegenzin aan je schoolwerk begint. De "schaduwkaart" zou kunnen betekenen dat de verleiding groot is om je enkel bezig te houden met dat waar jij je nu heel goed bij voelt. Ik zou toch willen zeggen dat je het schoolwerk niet mag verwaarlozen lieve Lisa... en om te focussen op 1 ding tegelijk.
Nog eens: ik kan verkeerd zijn en met enig vooroordeel jouw legging geïnterpreteerd hebben!!!!!!!!!!!
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 26, 2010, 22:43:49 pm
Hoe ging je toets Lies?

Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 26, 2010, 22:51:34 pm
Hoe ging je toets Lies?

Leeuwin

Hoi Leeuwin,

Ik heb mijn toets vrijdag! Dus morgen mijn laatste leerdag ... pff, ik ben zo in de stress
Ik heb er gelukkig wel een goed gevoel over  :)
Laat het snel vrijdagmiddag zijn! Kan ik weer verder met mijn leggingen enz. ;D

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 26, 2010, 22:55:16 pm
Ik duim vast voor je! :)

Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 26, 2010, 23:09:42 pm
Ik duim vast voor je! :)

Leeuwin

Ah dat vind ik echt heel lief! Dat doet mij goed Leeuwin!
Dankje!  :D

Liefs
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op mei 27, 2010, 01:51:05 am
liev lisa

mijn zoutstenen lamp heb ik voor je aan gezet en die blijft branden tot vrijdag middag voor je
hopelijk neemt de stres af en kun je in rust de toets maken luister naar je intuitie als je het even niet weet
viel liefde van klaproos1945
o ja en je persoonskaart is de vleugel in het stof
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op mei 27, 2010, 13:54:19 pm
@ snow
echt heel mooi, jouw verhaal en je openhartigheid, ik ben blij dat ik eens iets persoonlijks van jou kon lezen.

vind trouwens dat heel het forum tegenwoordig baadt in de kaart van het Oordeel. het lijkt wel of we gezamenlijk bezig zijn om ons te verbeteren en dat we allemaal een voorbeeld nemen aan elkaar!?
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op mei 27, 2010, 17:35:43 pm
Ik hoop dat dit nog hééééél lang zo blijft :-*

Heel veel liefs van Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Angel721 op mei 27, 2010, 18:03:06 pm
Hoi Lies,

Als je wil, mag je voor mij ook zo'n legging doen. Ik ben benieuwd!

Wel wil ik even vragen of je het privé kan doorsturen.

Veel liefs,

Angel721
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: roro op mei 28, 2010, 10:47:07 am
Ik hoop dat dit nog hééééél lang zo blijft :-*

Heel veel liefs van Leeuwin

Ik ook!!!

Lisa ik denk aan je!

Hopelijk is je toets goed gegaan!
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 28, 2010, 13:44:15 pm
Hoi allemaal  ;D

Toets is achter de rug ...
Ik moet zeggen, het is behoorlijk goed gegaan! Had ik niet verwacht  ::)
Dus ... ik kan weer beginnen met de leggingen! Ik doe mij best  ;D
Tot snel!

Liefs Lisa

 :-*

p.s allemaal bedankt voor jullie steun! Volgens mij heeft het ECHT gewerkt!  ;D
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op mei 28, 2010, 20:33:32 pm
Ik hoop dat dit nog hééééél lang zo blijft :-*

Heel veel liefs van Leeuwin

Ik ook Leeuwin!
bovendien is het leuk dat we er samen voor staan, dat helpt me echt vooruit.

Hmmm "samen", dat is Ricca haar forum-kanttekening, het heeft toch mogen zijn, Ricca (ondanks een zware beproeving aan het begin van je moderatorschap) teehee...

Hey Lisa, proficiat!

doosje-gaat-naar-al-lachend-naar-wenen-joepiejee
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Angel721 op mei 28, 2010, 20:55:28 pm
Hey Lisa,

Ik ben blij dat je toets goed ging. Nog veel succes met je leggingen.

Liefs,

Elfje21
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Gerrie op mei 31, 2010, 10:42:45 am
Hoi Lisa,

Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan! heb aan je gedacht en net als anderen ook een kaarsje voor je gebrand.
Loop alleen wat achter de feiten aan hihi, vanwege de crash van mijn pctjes.

Liefs,
Joy
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Vivke op mei 31, 2010, 22:13:36 pm
Wat goed van je Lisa. Ben jij ff blij dat die toets achter de rug is he..........Heb je ook de uitslag al snel dan?
 :)

greetzz, Viv
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op mei 31, 2010, 23:08:51 pm
Heeeeeey allemaal!

Lisa is zoooo blij!  ;D Ik heb van de 62 punten 57 punten gehaald! Ik heb 'm vet gehaald!!
Met een goed, wauw, wat ben ik blij!
Ik maakte mij zo zorgen .... wat een opluchting!
Ik ben wel met de leggingen bezig maar ben zeer traag. Ben ook omdat ik er een tijdje tussenuit ben geweest
een beetje onzeker, misschien raar, maar bang om fouten te maken.
Jullie horen snel van mij!

Liefs Lisa

 :-*
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: FlyhighDivedeep op mei 31, 2010, 23:48:51 pm
GRRREEAATT ! 8)
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op juni 01, 2010, 00:23:48 am
GEFELICITEERD LIES :D :D :D 8) 8) 8)

Je verdient een VETTE beloning!

Liefs van Leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: FlyhighDivedeep op juni 01, 2010, 00:46:37 am
Inderdaad een kroket waar het vet er vanuit druipt
Maar waar nog steeds gezondheid in sluipt  :-* ;)
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: snowdrop op juni 01, 2010, 00:48:57 am
Yeah! Geweldig.  8) Gefeliciteerd! Snow
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: FlyhighDivedeep op juni 01, 2010, 01:29:00 am
We zijn allemaal winnaaars en looosers
Voor welke droom je ook gaat of ging
als je jezelf weet te restoreren en te herpakken
zal je never nooit verliezen of zakken
zelfs als dat een ommezwaai kwa denken of principes betekent
dat betekent bij lange na niet dat je voor het leven bent getekent
want we zijn ieder elkaars voorbeeld maakt niet uit welke (persoonlijke) droom of welk ideaal
want uiteindelijk weeg je het af aan je eigen en innerlijke schaal...

you where winner for me this time
so sublime So Sublime  :o :)

groeten en veel liefde,

Greetings and lots of love  :-*

/FhDd~~

Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Leeuwin op juni 01, 2010, 13:06:59 pm
FlyhighDivedeep

 :D ;D 8)

leeuwin
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Angel721 op juni 07, 2010, 22:39:35 pm
Wat een mooi resultaat Lies!

Proficiat! Ben blij voor je.

Angel721
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op juni 09, 2010, 18:37:25 pm
Hoi Roro,

Hier jouw legging!!
Met de volgende kaarten:

Kaart 1: Koning van staven
Kaart 2: Staven 6
Kaart 3: Staven 4
Kaart 4: Bekers 4
Kaart 5: Ridder van staven
Kaart 6: De gehangenen
Kaart 7: Staven 3
Kaart 8: De magier

Op dit moment voel jij je wel zelfverzekerd en weet je wat je kan en wil. Je verstopt je zelf niet en laat duidelijk zien wie je bent. (koning van staven) Wellicht ben je zo fanatiek dat je soms een beetje overdonderd raakt van de invloeden om je heen en dat je dan blind voor de overwinning gaat. (dus, je wilt ergens voor gaan, daar ga je dan ook echt voor!) (staven 6) Je kan wel erg te vrede met de dingen om je heen zijn en je ook goed ergens thuis voelen. Wat misschien alleen wel zo zou kunnen zijn is als je zo graag voor iets gaat en de dingen om je heen niet meer zo ziet dat je dan kansen ‘’mis loopt’’ of je hebt er misschien dan niet genoeg oog daarvoor. Wellicht maakt dat je een beetje ongeduldig en opgejaagd als je merkt dat er ook nog meer dingen zijn als die ene ‘’overwinning’’ en kom je misschien jezelf een beetje tegen. Je kan wel goed aan nieuwe dingen beginnen. Op dit moment ben je denk ik op zoek naar nieuwe avonturen, je wilt vooruit komen en met de dingen die je hebt bereikt ervan genieten. Ik denk alleen wel dat je dit alleen zou kunnen ‘bereiken’’ door echt vertrouwen in je ideeën en kunnen te hebben, want dan zal je de dingen bereiken die je wilt bereiken. Je weet denk ik heel goed waar je wel en niet goed in bent!

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: roro op juni 10, 2010, 08:08:02 am
Hoi Roro,

Hier jouw legging!!... enz.

je kan kopieren wat ik je in een prive bericht had genoteerd hahaha...

thx he meid
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op juni 10, 2010, 23:15:29 pm
Hi Lies,

Klopt ben erg zelfverzekerd hahaha, en ik weet wat ik kan en wil en verstop me nergens  voor haha.
En ga voor de volle overwinning!

hahaha dat gedeelte van vertrouwen is echt bijzonder, klopt helemaal.
En attendeer mezelf er soms ook op.

Hele mooie legging alles klopt, ook dat ik soms alleen maar 1 ding zie overwinning en erest er  om heen niet echt mee bezig ben haha..

Heel veel liefs en onwijs bedankt!

Liefs xoxox
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op juni 11, 2010, 12:28:47 pm
Hoi FhDd,

Jouw legging staat vanavond online!!
Ik vergeet niemand, en ben druk ermee bezig, iedereen komt aan de beurt.
Wel heb ik nog 2,5 a 3 weken school, met daarin ook nog 2 toetsen, dus ik zal de tijd goed moeten verdelen.
Jullie horen later weer van mij.

Liefs Lisa.
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: FlyhighDivedeep op juni 11, 2010, 21:23:49 pm
Hey Lisa,

Iedereen komt aan de beurt  :o :-X iedereen is veeel ;):P

Ok, alstie klaar is zie ik het wel verschijnen... succes met de toetsen alvast ;)

Grtz,

FhDd
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op juni 11, 2010, 23:09:58 pm
Iedereen komt aan de beurt  :o :-X iedereen is veeel ;):P

Iedereen die mij gevraagd heeft de legging te willen doen!  ;D

Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Angel721 op juni 12, 2010, 15:09:35 pm
Veel succes nog met je toetsen op school!

Angel721
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Lies op juni 12, 2010, 17:22:42 pm
Hoi FhDd,

Jouw legging staat vanavond online!!
Ik vergeet niemand, en ben druk ermee bezig, iedereen komt aan de beurt.
Wel heb ik nog 2,5 a 3 weken school, met daarin ook nog 2 toetsen, dus ik zal de tijd goed moeten verdelen.
Jullie horen later weer van mij.

Liefs Lisa.

Ik heb jou even een prive bericht gestuurd!
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op juni 13, 2010, 15:33:07 pm
Hele mooie legging alles klopt, ook dat ik soms alleen maar 1 ding zie overwinning en erest er  om heen niet echt mee bezig ben haha..
VEEL SUCCES MORGEN lieve roro, ga voor de overwinning!
doosje
Hey roro! Erg veel staven in je legging hé, de geestdrift/ambitie en de winnaars-attitude heb je wel!
Maar:
Ik ben niet heel erg eenzaam tijdens me studie, maar voel me wel heel erg niet begrepen.
Dat lijkt me toch wel de ultieme vorm van eenzaamheid... Zie ook Bokalen 4... Mensen proberen jou wel te begrijpen maar tevergeefs lijkt het. Gun je het jezelf niet? Deze kaart spoort je aan om te mediteren, om wandelingen te maken in de natuur, en dan kom je direct bij je geblokkeerde stuit-chakra uit en de tip die Hoyma gaf (hmmm.. toeval dat deze figuur in Bokalen 4 met zijn stuit rechtstreeks contact maakt met moeder aarde?).
Ik kan het geheim van deze kaart in jouw legging niet volledig plaatsen maar heb wel het gevoel dat ze de sleutel bevat waarmee de Magiër aan de slag kan gaan.

doosje
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: roro op juni 13, 2010, 18:30:47 pm
Hai Doosje,

Ja  hahahaha...helemaal kloppend ambiteus etc.

Oh dat stukje was van een ander topic.
Waar ik ook had aangegeven als dat iets met eenzaamheid is dan wel soms kan hebben.
Als dat eenzaamheid is.

Maar ik voel me niet eenzaam, niet altijd begrepen worden.
Is in mijn ervaring, ook mijn enige referentie kader, niet per definitie eenzaam.
Ik kan naast sommigen klasgenoten ook wel weer goed met mensen daar vinden en zelfs na die topic is alleen maar beter geworden.
Heb hen verteld dat ik extreem gevoelig ben dus dat zit in principe helemaal goed.

Ik ga veel naar buiten, ben sowieso elke dag een uur buiten.
Of het nou fietsend door stad is of even wandelen in het bos( is wel minder vaak) ben altijd buiten
Mediteren doe ik ook bijna elke avond en 1 keer in de week in de kerk.

Blijkbaar niet genoeg?? Weet niet hahaha...

En wat bedoel je met geheim, sorry begrijp ik niet.

Liefs Ro
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Laure op juni 13, 2010, 20:15:04 pm
Hoi roro,

Sorry inderdaad ik maak een hele hutsekluts van alle topics door elkaar :)
In mijn ogen was er een rode draad maar ondertussen heb je de "silver lining" al gevonden en die is veel beter.
Helemaal top dat je dat conflict hebt kunnen oplossen,
en ook des te beter dat je helemaal niet eenzaam bent! Het zal wellicht zelfprojectie geweest zijn.
Vergeet het :)

Met "het geheim" bedoel ik het volgende:
Alle kaarten in de legging van Lies voor jou waren goed, behalve die Kelken 4. Ik denk dat dit dus een belangrijke kaart is om mee aan de slag te gaan. Omdat ik niet goed weet op welk gebied de kelken 4 zich uit (je bent niet eenzaam dus dat valt al weg als mogelijke betekenis), noemde ik dat onbekend terrein "het geheim".

Excuses voor de onduidelijkheid en de vijgen na pasen, haha

dikke zoen
doosje
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: roro op juni 13, 2010, 20:36:26 pm
Hoi roro,

Sorry inderdaad ik maak een hele hutsekluts van alle topics door elkaar :)
In mijn ogen was er een rode draad maar ondertussen heb je de "silver lining" al gevonden en die is veel beter.
Helemaal top dat je dat conflict hebt kunnen oplossen,
en ook des te beter dat je helemaal niet eenzaam bent! Het zal wellicht zelfprojectie geweest zijn.
Vergeet het :)

Met "het geheim" bedoel ik het volgende:
Alle kaarten in de legging van Lies voor jou waren goed, behalve die Kelken 4. Ik denk dat dit dus een belangrijke kaart is om mee aan de slag te gaan. Omdat ik niet goed weet op welk gebied de kelken 4 zich uit (je bent niet eenzaam dus dat valt al weg als mogelijke betekenis), noemde ik dat onbekend terrein "het geheim".

Excuses voor de onduidelijkheid en de vijgen na pasen, haha

dikke zoen
doosje

Hai lieve Doosje,

Geen probleem!

Ja sorry, maar ik heb altijd met dat soort conflicten aangaan hahaha..
Daarvoor was weliswaar dat ze mij niet echt begrepen maar dat is nu wel wat beter

Ja ik denk dan met iets anders, misschien meer werk gelateerd?
Want dat is echt iets waar ik erg mee zit, zo erg ambiteus ben.
Wil het graag met mijn opleiding combineren maar dan moet ik wel voor sep een baan hebben.

Kan dat?

Doosje, joh keine probleem jou vragen en adviezen kloppen wel maar dat was ervoor.
Ondertussen daarvoor dus hahaha, volg je me nog had ik al actie ondernomen.

Veel liefs xxxx ro
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: Josbom op juni 15, 2010, 20:52:31 pm
Hallo Lisa,

Ben ik nog op tijd????  En heb je nog tijd??? Voor een legging voor mij???? Lijkt me geweldig!!!
Ik kijk ernaar uit!!
Leuk trouwens dat je op deze manier kennis, ervaring en inzicht wil opdoen. M'n complimenten hoor.
Succes en liefs

Jos   
Titel: Re:Oproep(je)
Bericht door: klaproos1945 op oktober 16, 2010, 13:07:38 pm
de keizerin is niet zo dom als de keizer
zij heeft de kleren zelf uitgezocht
voor het familie dinertje
dat vanavond begint om 18.uur
de oudste zoon komt haar halen
we gaan met zijn alle gezellig wokken
 de Chinese muur dat word lekker
smullen feest feest feest