Inzicht in je eigen bioritme

JozefWanneer je niet zo goed weet hoe een bioritme voor jezelf en/of je partner werkt, kun je een persoonlijk consult aanvragen bij onze bioritme consulent Jozef (Sankhya). Jozef geeft je inzicht in jouw specifieke bioritme en laat je zien hoe dit een rol speelt binnen je relaties, en hoe dit inzicht bij kan dragen tot o.a. meer intimiteit en vertrouwen, een betere communicatie, prestatie, gezondheid en creativiteit.

Geheimen worden ontsluierd

Jozef ontsluiert geheimen over de kritieke dagen, van jezelf en van je partner, zodat je in staat bent spanningen in je relatie en ongewenste andere problemen te voorkomen. Maar hij vertelt je ook over de beste momenten om goede prestaties te leveren en de door jou gewenste resulaten te behalen.

Zielsverwantschap of soulmates

Wanneer de natuurlijke levensritmen van je partner sterk samenvallen met de jouwe kan er sprake zijn van zielsverwantschap, van een karmische en gedeelde relatie in vorige leven(s). Jozef combineert het bioritme met een tarotlegging. Hierdoor wordt wat je eigenlijk al weet, ervaart of steeds verondersteld hebt, bevestigd of een heel stuk duidelijker.

Zelfkennis verwerven

Verwerf inzicht en hoe je het beste om kunt gaan met je bioritme, en gun jezelf een persoonlijk bioritme consult. Zo'n persoonlijk consult kan bijdragen tot verdere spirituele ontwikkeling.

Een consult samen met je partner

Een gedeeld bioritme consult kan heel verhelderend werken voor jullie allebei en een positieve bijdrage leveren aan de relatie. Het consult kan aangevuld worden met een tarotlegging. Jozef is een geschoold couselor, coach en therapeut, en heeft veel ervaring met relatieproblemen.

Bioritme en partnerkeuze

Bioritme kun je ondergaan, maar je kunt ook leren om er bewust mee om te gaan. Het vergelijken van de ritmes van jou en je (gewenste) partner kunnen je al heel veel vertellen over de (toekomstige) relatie. Bioritme speelt een rol in alle soorten relaties, intieme relaties natuurlijk, maar ook in je vriendschappelijke relaties en in de relaties met bijvoorbeeld je collega's op het werk.

Persoonlijke bioritme coaching gedurende meerdere sessies

Met een goede coaching kun je onheil voorkomen en goed plannen van actie en rustmomenten zodat je je eigen welzijn en geluk leert bevorderen. Wanneer je je wilt verdiepen in je bioritme en wilt leren hoe je daar zelf goed mee om kunt gaan, dan kun je daar met Jozef afspraken over maken. Gebruik je eigen bioritme als sleutel tot bewustzijn en een gelukkiger leven!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over bioritme, of heb je een specifieke vraag over je persoonlijke omstandigheden, dan kun je onze huis bioritme consulent Jozef bereiken op onderstaand telefoonnummer. Mocht Jozef niet beschikbaar zijn dan kan hij speciaal voor jou inloggen op deze telefoonlijn. Stuur een mail naar easeful_life@hotmail.com en er wordt een afspraak met je gemaakt.

 

Ik ben momenteel telefonisch niet beschikbaar


 

 Volg ons op FacebookShop nu
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...