Online leggingen &
horoscopen:

Betalen doe je met je telefoon (€1,30):

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwtjes op CatharinaWeb?
Meld je dan aan:
eMail
Naam
 

 

CatharinaWebShop

 

Paranormaal ontwaken

Paranormaal ontwaken
E-cursus je zesde zintuig ontdekken en je intuïtie verder ontwikkelen. Met geld terug garantie!

» Lees meer..

 

Aura en Trance cd's

Pendelen

Een pendel is heel simpel gezegd een gewichtje aan een kettinkje, dit gewichtje is meestal kegel- of bolvormig met een scherpe punt onderaan. Het gewichtje kan gemaakt zijn van glas, metaal of edelsteen. Er kunnen vragen gesteld worden die de pendel dan beantwoord door op een bepaalde manier te slingeren.

Bedenk van tevoren duidelijk welke beweging 'ja', 'nee' en 'weet niet' is. Daarna kun je vragen gaan stellen.
 

Duidelijke vragen
Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om een goed antwoord te krijgen. De vraag moet duidelijk zijn en je kunt maar één vraag tegelijk stellen. De pendel zal dan door een specifieke manier van bewegen de vraag kunnen bevestigen, of met 'nee' of 'weet niet' beantwoorden.
 

Waarbij gebruik je een pendel
Een pendel kun je voor een heleboel zaken gebruiken, bijvoorbeeld:

  • om een antwoord te krijgen op bepaalde vragen
  • om te bepalen hoe het gesteld is met je gezondheid
  • om te kijken welke kleuren er bij je passen

 
Het aanschaffen van een pendel
Ga bij een pendel nooit op het uiterlijk af. Probeer een aantal pendels uit, de pendel die je koopt moet echt bij je passen. Meestal wordt in de winkel je aandacht al naar een speciale pendel toegetrokken. Wanneer de pendel goed op jou reageert (een duidelijke uitslag geeft bij vragen), dan past deze bij je.

 

Reinigen van de pendel
Nadat je een pendel hebt gekocht is het belangrijk om deze te reinigen van de energie van andere mensen. Een simpele en afdoende manier is om de pendel 5 tot 10 minuten onder stromend water te houden.
 

Pendelkaarten
Bij het pendelen wordt soms een pendelkaart gebruikt, waarop een aantal mogelijke antwoorden of een alfabet staan afgebeeld. Er zijn boeken te koop met voorbeelden, maar je kunt natuurlijk ook je unieke eigen kaarten maken. Je houdt de pendel stil boven het middelpunt en stelt dan een vraag. Als de pendel gaat bewegen richting een vakje dan is datgene wat in het vakje staat voor je van toepassing.

Voorbeelden van pendelkaarten


persoonlijke aandachtsgebieden


wat beïnvloedt de gezondheid


kleurenkaart
 

Pendel boeken

   
         
   
 
» Pendels kopen

[ top ]
 


LIVE consult

Wil jij een LIVE consult van een astroloog, helderziende, tarot deskundige, paragnost of een van de andere spirituele experts?

KLIK HIER