De Zwarte Maan of Lillith in teken en huis

Als je niet weet waar de Zwarte Maan in jouw horoscoop staat,
dan kun je dat hier laten berekenen.

 

Zwarte Maan in de tekens
 

 • Ram
 • Stier
 • Tweelingen
 • Kreeft
 • Leeuw
 • Maagd
 • Weegsch.
 • Schorpioen
 • Boogsch.
 • Steenbok
 • Waterman
 • Vissen
 

Zwarte Maan of Lilith in RamRam

De Zwarte Maan of Lilith in Ram symboliseert problemen in 1-op-1-relaties. Hoever wil je gaan om je persoonlijke doelen te bereiken zonder daarbij de andere te benadelen? En in hoeverre kun je compromissen sluiten, waar weiger je in te leveren?

 

Zwarte maan of Lilith in StierStier

Zwarte maan of Lilith in Stier heeft te maken met bezittingen. Heb je dingen nodig om je veilig te voelen? Gun je andere mensen de benodigde eigen ruimte of zie je ze als een soort persoonlijk bezit? En hoe ga je om met de ingrijpende veranderingen in je leven? Ben je in staat je koers te wijzingen wanneer dat noodzakelijk is?

 

Zwarte maan of Lilith in TweelingenTweelingen

Zwarte maan of Lilith in Tweelingen symboliseert problemen op het vlak van communicatie. is het wel allemaal echt waar wat je zegt? Kom je wel over zoals je zelf denkt dat je bent? Vind je dat een leugentje om het bestwil moet kunnen?

 

Zwarte maan of Lilith in KreeftKreeft

Zwarte maan of Lilith in Kreeft laat zien dat er vraagtekens zijn mbt je afkomst. Heb je weleens het gevoel dat je in het verkeerde gezin geboren bent? Kost het je moeite om je volwassen te gedragen? Ervaar je het familieleven als knellend en zo ja, lukt het je dan om je daarvan los te maken?

 

Zwarte maan of Lilith in LeeuwLeeuw

Zwarte maan of Lilith in Leeuw laat problemen zien mbt de eigen identiteit. Weet je wie je zelf bent en hoe je op anderen overkomt? Wat beteken je eigenlijk voor anderen? Heb je misschien een te groot ego en ben je in staat daar iets aan te doen?

 

Zwarte maan of Lilith in MaagdMaagd

Zwarte maan of Lilith in Maagd symboliseert frictie tussen verstand en gevoel. Ben je in staat je intuïtie te volgen? Kun je wel naar je eigen gevoelens luisteren? Heb je plaats voor je eigen innerlijke stem? Of speelt jouw verstand altijd de hoofdrol?

 

Zwarte maan of Lilith in WeegschaalWeegschaal

Zwarte maan of Lilith in Weegschaal toont de intieme relatie als de meest kwetsbare plek. Wat bepaalt de keuze van een partner? Ben je misschien onbewust wel heel erg afhankelijk van je partner? Zoek je steeds bevestiging en heb je moeite om voor jezelf op te komen?

 

Zwarte maan of Lilith in SchorpioenSchorpioen

Zwarte maan of Lilith in Schorpioen brengt je in contact met het onbewuste en de angsten en verlangens die je diep hebt verborgen. Waar komen ze vandaan en hoe kun je die angsten overwinnen? Waar wil je aan ontsnappen door je steeds in allerlei gevaarlijke situaties te begeven?

 

Zwarte maan of Lilith in BoogschutterBoogschutter

Zwarte maan of Lilith in Boogschutter laat zien hoe je tegen het leven aankijkt, wat de zin van het leven is. Ben je erg idealistisch en wil je je eigen mening opdringen aan anderen? Laat je andersdenkenden wel in hun waarde, zonder over hen te oordelen of te veroordelen?

 

Zwarte maan of Lilith in SteenbokSteenbok

Zwarte maan of Lilith in Steenbok symboliseert macht en autoriteit. Hoe belangrijk is het om macht te hebben? Hoe groot zijn jouw ambities en wat zijn ze waard? Is kennis en studie belangrijker dan medeleven en behulpzaamheid? In hoeverre heeft jouw vader je carrière beïnvloed?

 

Zwarte maan of Lilith in WatermanWaterman

Zwarte maan of Lilith in Waterman de tweestrijd weer tussen het persoonlijke ego en het collectieve belang. Hoe ver wil je te gaan om je gelijk aan te tonen? Ben je zelf eigenlijk wel zo tolerant als je van anderen verlangt? Waar blijf je met je idealen en ideeën in het leven van alledag?

 

Zwarte maan of Lilith in VissenVissen

Zwarte maan of Lilith in Vissen symboliseert problemen met het afbakenen van eigen grenzen en met het omgaan met de dagelijkse realiteit. Hoe ver ga je in je zoektocht naar religie of spiritualiteit? Waar ben je bang voor? Heb je snel de neiging tot vluchten?


 

 

Zwarte Maan in de huizen
 

 • 1e huis
 • 2e huis
 • 3e huis
 • 4e huis
 • 5e huis
 • 6e huis
 • 7e huis
 • 8e huis
 • 9e huis
 • 10e huis
 • 11e huis
 • 12e huis

 
Zwarte maan of Lilith in het 1e huis1e Huis

Zwarte maan of Lilith in het eerste huis geeft aan dat je in staat bent het inzicht te ontwikkelen hoe je het ondanks allerlei tegenwerkingen toch voor elkaar om je te uiten. Het zorgt er voor dat je weer in contact kunt komen met je diepere zelf en leert je om je gevoelens met anderen te delen.


 
Zwarte maan of Lilith in het 2e huis 2e Huis

Zwarte maan of Lilith in het tweede huis geeft aan dat je in staat bent inzicht te verkrijgen hoe bezit je leven kan bepalen. Het zorgt er voor dat je je eigen talenten kunt ontwikkelen zodat je niet meer zo afhankelijk bent van materiële bezittingen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 3e huis3e Huis

Zwarte maan of Lilith in het derde huis geeft inzicht in hoe je eerlijk en helder je mening kunt geven en met oprechte interesse kunt luisteren naar wat een ander te vertellen heeft. Je kunt je vermogen ontwikkelen om op allerlei manieren met anderen te communiceren. Om te leren jezelf te zijn zonder dat je anderen ergens van hoeft te overtuigen of ze nodeloos te kwetsen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 4e huis4e Huis

Zwarte maan of Lilith in het vierde huis geeft inzicht in hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken. Je kunt leren om een plaats te creëren waar je je echt thuis voelt. Wanneer je thuiskomt in jezelf kun je ook leren om anderen te helpen met hun problemen. Je bent in staat je mededogen en inlevingsvermogen te vergroten.

 
Zwarte maan of Lilith in het 5e huis5e Huis

Zwarte maan of Lilith in het vijfde huis geeft aan dat je in staat bent inzicht in jezelf, met al je gaven en tekortkomingen, te leren kennen en te accepteren. Hoe groter je zelfacceptatie, hoe meer ruimte je anderen te bieden hebt en hoe minder de neiging om hen je persoonlijke ideeën op te dringen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 6e huis6e Huis

Zwarte maan of Lilith in het zesde huis geeft aan dat je inzicht kunt ontwikkelen over je eigen levensstijl. Hoe je prettig en gezond kunt leven zonder daarbij in rigide regels te vervallen. Het geeft je de mogelijkheid om een gezondde zelfdiscipline te ontwikkelen, en om goed om te gaan met allerlei verantwoordelijkheden.

 
Zwarte maan of Lilith in het 7e huis7e Huis

Zwarte maan of Lilith in het zevende huis geeft je het vermogen om inzicht te ontwikkelen hoe je meer begrip op zou kunnen brengen voor de noden van je partner en hoe je een gezond evenwicht kunt vinden tussen jouzelf als individu en als partner binnen een relatie.

 
Zwarte maan of Lilith in het 8e huis8e Huis

Zwarte maan of Lilith in het achtste huis geeft mogelijkheden tot het ontwikkelen van inzicht in hoe je in je onbewuste af kunt dalen zonder daarbij jezelf te verliezen. Je kunt leren je irrationele angsten te overwinnen en om beter om te gaan met seksualiteit en intimiteit.

 
Zwarte maan of Lilith in het 9e huis9e Huis

Zwarte maan of Lilith in het negende huis geeft je mogelijkheden tot het ontwikkelen van het vermogen anderen te vertellen van jouw 'waarheid', om te leren jouw inzichten op een evenwichtige manier aan anderen over te dragen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 10e huis10e Huis

Zwarte maan of Lilith in het tiende huis geeft je inzicht in meestal enigszins verborgen gevoelens van superioriteit. Het kan je laten inzien dat er altijd een prijskaartje hangt aan een succesvolle carrière. Je kunt het vermogen ontwikkelen om anderen te helpen zich te ontwikkelen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 11e huis11e Huis

Zwarte maan of Lilith in het elfde huis kan je inzicht geven in hoe jij je gedraagt in groepen, hoe je ook onderdeel van een groep kunt zijn zonder angst de eigen identiteit te verliezen. Je kunt het vermogen ontwikkelen om je talenten tbv een groep te gebruiken en jezelf te blijven in contacten met anderen.

 
Zwarte maan of Lilith in het 12e huis12e Huis

Zwarte maan of Lilith in het twaalfde huis geeft je inzicht over hoe jouw spirituele zoektocht verloopt. Je kunt leren om toch met beide voeten op de grond te blijven terwijl je hoofd in de wolken is, om spiritualiteit in je dagelijks leven in te bedden.

 


 

 

» Achtergrond van de Zwarte Maan of Lilith
» Zwarte Maan berekenen

 

 [ top ]

 


LIVE consult
Wil jij een LIVE consult van een astroloog of een van de andere spirituele experts?

» Lees meer..