Het is vandaag dinsdag 28 februari 2017

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-02-17

Buig je nog even over de planning voor een aanstaand evenement, want afspraken dreigen in de knoop te komen. Deze dag staat in het teken van morgen. Mocht je je vandaag emotioneel of instabiel voelen, weet dan dat dat heel normaal is bij deze stand van de sterren. Alles komt uiteindelijk weer helemaal goed. Heus. Misschien vind jij jezelf vandaag wel erg zielig. Probeer naar de positieve kanten te blijven kijken. Kijk naar voren, niet naar achteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-02-17

Jij kunt gerust wat meer zelfvertrouwen hebben. Je weet toch waar je over praat? Raak niet meteen in paniek als het even anders gaat dan je het had voorzien of had gewild. Neem de tijd om na te denken over wat je wilt bereiken. Probeer die jongere persoon wat meer los te laten. De ander moet ook voor zichzelf leren opkomen, dus neem hem of haar niet steeds in bescherming. Maak vandaag tijd vrij voor vakantie, voor onderzoek en reflectie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-02-17

Zoek jouw heil vandaag in de hoek van de meditatie en yoga. Afzondering is nu even een noodzaak, geen luxe. Omring je met mensen die daar begrip voor hebben. En voel je hoe dan ook niet schuldig. Bedenk vandaag een nieuwe methode om datgene waar je mee bezig bent nog beter te maken, zeker als dat te maken heeft met een studie of een verre reis. Focus vandaag op je werkzaamheden en de diensten die je aan anderen kunt bewijzen. Dat loont!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-02-17

Je kunt onverwacht te maken krijgen met extra verantwoordelijkheden. Aanvaard een leidinggevende positie; het is een uitgelezen kans te tonen wat je kunt. Wissel visitekaartjes uit als je een conferentie bijwoont. Steek je niet te veel geld in twijfelachtige genoegens? Het is toch niet de bedoeling dat je schulden maakt of platzak wordt? Luister, als iemand die het goed met je voorheeft, kritiek uit op jouw geldsmijterij. Probeer maat te houden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-02-17

Doe vandaag even niets waarvoor je je erg moet inspannen. Ook als je enthousiast begint, zul je uitgeput zijn voor de klus af is. Een andere dag is beter om taken te verrichten. Veranderingen op het werk kunnen je extra onder druk zetten. Je bedoelt het meestal gewoon goed, maar jouw uitspraken kunnen soms tactloos, zakelijk of bot overkomen. Terwijl je partner of vriend(in) eigenlijk meer behoefte heeft aan een betrokken of warm hart.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-02-17

Een juridische kwestie kan een bevredigende afsluiting hebben en voor opluchting zorgen. Je bent nu in ieder geval in staat om jouw privé- en professionele leven in balans te brengen, al kan je diplomatieke vaardigheid worden getest. Je zult over de kracht en moed beschikken om met alles wat op je pad komt te dealen. Er kan zich een opvallende gebeurtenis voordoen die te maken heeft met romantische jongelui. Zet je energie positief in.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-02-17

Het lukt je om de boel weer tot leven te brengen. Je geniet intens van je partner, en als je single bent heb je zo iemand aan de haak geslagen. Op zakelijk gebied is het allemaal wat minder handig. Wees geduldig als je plannen niet in één keer helemaal lopen zoals jij je dat had voorgesteld. Alleen als je rustig en kalm blijft komt alles op zijn pootjes terecht. Niet in paniek raken. Tijdens contact met anderen kun je op een verrassing worden getrakteerd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-02-17

Het is een goede dag om met je hoofd te werken. Je geest is helder en je lost de moeilijkste problemen op. Probeer niet samen te werken, maar blijf liever op een eilandje. Morgen komen die andere dingen weer aan bod. Je zult het nog één dag moeten doen met weinig energie; vanaf morgen wordt het een stuk minder zwaar. Dat geldt vooral als je relatieproblemen voor je kiezen hebt gekregen. Deze dag is bedoeld om te netwerken. En dat lukt je dan ook prima.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-02-17

Je vindt het vervelend als anderen zich met je bemoeien. Een prima dag om het thuis met je dierbaren gezellig te maken. Daarnaast vermaak je je prima alleen. Je hebt al een tijdje behoefte om wat zaken voor jezelf op een rijtje te zetten, na te denken en jouw kijk op het leven te herzien. En dat is nu een prima tijd. Familie kan op je rekenen en het is zaak daar niet gestrest van te raken. Maak een lijstje van prioriteiten en werk die rustig af.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-02-17

De essentiële dingen zul je vandaag volbrengen. Wanneer je kwaliteit stelt boven kwantiteit, zul je niet hoeven klagen. Je voelt je vandaag een beetje stil en teruggetrokken. Zie het maar als een voorbereiding op de piekfase die op het punt van aanbreken staat. Gebruik deze dag om uit te rusten en goed voor jezelf te zorgen. Besef dat je mensen zult ergeren als je te egoïstisch bent; corrigeer jezelf. Onopvallend iemand helpen zul je een genoegen vinden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-02-17

Pogingen om met alles op tijd klaar te zijn kan tot gevolg hebben dat je van hot naar her holt. Houd rekening met onverwachte obstakels. Een ongenode gast kan jouw plannen verstoren, maar ook voor een leuke avond zorgen. Een buitenlandse reis kan jouw geest in beslag nemen. Kom je iemand tegen, dan is het waarschijnlijk geen blijvertje. Niet meteen in zak en as zitten of denken: dat moet mij weer overkomen. Geniet gewoon van wat je gegeven is.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-02-17

Steek vandaag extra inspanning in je carrière. Het kan nodig zijn om werk uit het verleden aan een nieuw onderzoek te onderwerpen. De kans bestaat dat je terugkeert in een baan die je eerder opgaf. Als het om goede voornemens gaat, houd je het nog steeds goed vol. Hoewel het eigenlijk niet echt gemakkelijk voor je is. Toch is het een kwestie van doorzetten. Daarna gaat het echt vanzelf. Er komt iets nieuws op je pad. Ga daar helemaal voor!

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...